Μια από τις χειρότερες χρονιές βιώνουν οι παραγωγοί της Αιγιαλείας καθώς τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα τους έχουν φέρει σε απόγνωση.

Η όποια ενίσχυση για τους σταφιδοπαραγωγούς από το Υπουργείο έπρεπε να φτάσει ο Ιούνιος  για να πληρωθεί μαζί και η συνδεδεμένη και τα υπόλοιπα από τις ενισχύσεις και το κομφούζιο, τελευταία στιγμή! Καθυστέρηση υπάρχει επίσης στην έκδοση της κάρτας του αγρότη, παρόλο που πολλοί συνάδελφοι έχουν κάνει το ΟΣΔΕ και έχουν κάνει τα χαρτιά τους στις Τράπεζες, δεν μπορούν να πάρουν την κάρτα γιατί αργεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ να διασταυρώσει τα στοιχεία και να προχωρήσει η διαδικασία!

Οι δε δηλώσεις από μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου της Π.Ε.Σ. ΑΕΣ ότι και φέτος η τιμή της σταφίδας θα είναι χαμηλή είναι απαράδεκτη και πρέπει οι Συνεταιρισμοί να πάρουν θέση μαζί με τους παραγωγούς!

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΔΏΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ! Αν δεν θέλετε να δείτε ανθρώπους να πηδάνε από τα μπαλκόνια! Τα χρέη αυξάνονται μέρα με την μέρα! Εφορία, Δήμος, ΔΕΥΑ, ΔΕΗ, Τράπεζες, τηλέφωνα, καύσιμα και ΕΦΚΑ σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές στα αγροτικά προϊόντα εκμηδένισαν το εισόδημα των Αγροτών. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΠΙAΣΑΜΕ ΠΆΤΟ!