Αναβολή λευκής νύχτας

0
379

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που αναλάβαμε τα ηνία του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας αναγκαζόμαστε με θλίψη  να αναβάλουμε τη λευκή νύχτα λόγω της έξαρσης και πάλι του  κορωνοιού και των νέων μέτρων της κυβέρνησης.

Ήταν μία προεκλογική δέσμευση για ανάκαμψη της αγοράς, μία νότα για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, με απώτερο σκοπό να δουλέψουν τα μαγαζιά μας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλα δοκιμάζονται μέσα από  πρωτόγνωρες καταστάσεις, δυστυχώς οι συνθήκες και πάλι δεν  μας το επιτρέπουν.

 Τόσο τον Απρίλιο όσο και τώρα, όλα ήταν έτοιμα και ενώ ήμασταν εν αναμονή και μέσα στην εβδομάδα περιμέναμε το πράσινο φως πως όλα βαίνουν καλώς με την εξέλιξη του ιού για να ανακοινώσουμε και επίσημα την ημερομηνία της εκδήλωσης, δυστυχώς μας πρόλαβαν οι εξελίξεις.  Μετά από πολύωρη συζήτηση με όλους τους συνδιοργανωτές  αποφασίστηκε πως προέχει η υγεία των συναδέλφων αλλά και των συμπολιτών μας.

Το να διεξαχθεί μια Λευκή νύχτα η πρώτη ουσιαστικά για τα τοπικά δεδομένα, καθώς καμία διοίκηση δεν είχε καταφέρει έως σήμερα να διοργανώσει, απαιτούσε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, κάτι που εμείς καταφέραμε με απόλυτη επιτυχία, αφού όλοι έδειξαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της  νέας διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου.

Ως γνωστό πήραμε την έγκριση της Περιφέρειας αφού πρώτα είχαμε έρθει σε διαβούλευση με το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, βρήκαμε συνδιοργανωτές και χορηγούς, οι οποίοι πρέπει να σημειωθεί πως με μεγάλη χαρά θέλησαν να στηρίξουν την όλη προσπάθεια ανάκαμψης της τοπικής αγοράς και οικονομίας και όλα είναι έτοιμα.

Σκοπός μας  είναι όταν τελειώσει όλο αυτό η λευκή νύχτα να είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για την ανοδική πορεία της αγοράς. 

Ως Εμπορικός Σύλλογος όμως που συναισθανόμαστε τον καθημερινό αγώνα των συναδέλφων μας, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, ύστερα από απόφαση έκτακτου Δ.Σ. αποφασίσαμε με συντριπτική πλειοψηφία μέσα στον Αύγουστο και ίσως και τον Σεπτέμβρη (αν όλα πάνε καλά), να κάνουμε διάφορα μικρά Δρώμενα, Ηappenings και Εvents, σε διαφορετικές  κεντρικές οδούς έτσι ώστε να τονωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον και να δώσουμε το ερέθισμα σε μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν την αγορά μας.

Χωρίς όμως να ρισκάρουμε την υγεία όλων μας.

Λευκές νύχτες θα έρθουν αρκεί να παραμείνουμε υγιείς.

Εδώ είμαστε καθημερινοί αγωνιστές δίπλα στα μαγαζιά μας.

Βλέπουμε τι αντιμετωπίζουν και προσπαθούμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Όσο για τους ελάχιστους επικριτές, που σχολιάζουν χωρίς επίγνωση, έχουμε να τους πούμε πως αρκεί να ανατρέξουν στη σελίδα μας για να δουν, κάθε μέρα, κάθε στιγμή, την αγωνία μας, τις διεκδικήσεις και όλα όσα έχουμε πετύχει και πετυχαίνουμε μέχρι στιγμής για το μέλλον όλων ανεξαιρέτως των Εμπόρων της πόλης μας.

με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ο Πρόεδρος η Γ. Γραμματέας

Λάμπης Π. Παπαδόπουλος Νικολέτα Χανδόλια