Κατεπείγουσα συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αχαΐας-Ηλείας-Κεφαλληνίας-Ζακύνθου με θέμα την αναγκαιότητα διατήρησης στην πόλη των υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ. Αιγίου.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου των εργαζομένων κ. Ανδρέας Τερζής έθεσε το θέμα της υποστελέχωσης της υπηρεσίας, με ορατό τον κίνδυνο αδυναμίας ανταπόκρισης στο έργο της, καθώς αυτή πέραν των άλλων υποχρεώσεων της, περιλαμβάνει και τις δύο απομακρυσμένες ΓΕΦ (Καλαβρύτων και Κλειτορίας) και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ επεσήμανε ότι η λειτουργία της Δ.Ο.Υ και των δύο ΓΕΦ για τα επόμενα έτη έχει κριθεί επιτακτική και από τις προηγούμενες πολιτικές και υπηρεσιακές ηγεσίες, λόγω του μεγάλου αριθμού των φορολογουμένων που εξυπηρετεί αλλά και της μεγάλης γεωγραφικής κάλυψης απομακρυσμένων περιοχών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και αποφασίστηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών για συντονισμένες δράσεις με τον Δήμο, προκειμένου να διατηρηθεί αλλά και να ενισχυθεί η Δ.Ο.Υ. Αιγίου. Προς τον σκοπό αυτό, προγραμματίστηκε συνάντηση στο Δημαρχείο την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. με φορείς της περιοχής (Ιατρικό Σύλλογο, Δικηγορικό Σύλλογο, Εμπορικό Σύλλογο, κλπ.) ώστε να διαμορφωθεί από κοινού η κλιμάκωση των παραπέρα ενεργειών, ενώ σε πρώτη φάση αποφασίστηκε το θέμα να έλθει προς συζήτηση άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, παράλληλα να ενημερωθούν οι βουλευτές της περιοχής και στη συνέχεια να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με αρμόδιους πολιτικούς και υπηρεσιακούς  παράγοντες.