Γρηγόρης: «Άξια και ικανά στελέχη της τοπικής κοινωνίας
με τη συμπόρευσή τους αυξάνουν συνεχώς την δυναμική μας…

Από την δημοτική παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου, του κ΄.Βίλλιου Σωτήρη και της κας Μοσχοχωρίτου-Οικονόμου Μαρίας, συμπολιτών που διακρίνονται για την ακεραιότητα, το ήθος τους και την αγάπη τους για τα κοινά και τη προσφορά στον τόπο μας.

Ενδεικτική ήταν και η δήλωση του επικεφαλής Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου που τόνισε: «Κάθε μέρα που περνάει οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται την σπουδαιότητα των δημοτικών εκλογών για την βελτίωση της καθημερινότητας στον τόπο μας. Η καθαρή πορεία της παράταξής μας προσδίδει εκείνα τα εχέγγυα για να μπορέσουμε μαζί να το πετύχουμε.

Εγκαίρως παρουσιάζουμε τα άξια και ικανά στελέχη της τοπικής κοινωνίας που με τη συμπόρευσή τους αυξάνουν συνεχώς την δυναμική μας…»

[the_ad id=”46371″]

villios-sotiris-Ο κ΄.Σωτήριος Βίλλιος είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαϊας στον Τομέα Υπηρεσιών, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Αιγιαλείας κι έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του κλάδου. Δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο της εστίασης (ιδιοκτήτης του restaurant-bar Remezzo στην παραλία Ελαιώνα Αιγιαλείας).

 

maria-mosxoxoritou-oikonomou-Η κα Μαρία Μοσχοχωρίτου –Οικονόμου πρώην καθηγήτρια οικονομίας -διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στην ΔΕΠΑ πρ.Δήμου Αιγίου, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας. Με έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση στην ευρύτερη περιοχή.

 

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]