Από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της  παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» κ΄. Ευάγγελο Κουτρουμπέλη δόθηκε στη δημοσιότητα η κάτωθι ανακοίνωση:

Η προσήλωση στους ουσιαστικούς στόχους της παράταξής μας δεν μας επιτρέπει οποιαδήποτε άλλη δράση πέραν της αντιμετώπισης των σωρευμένων προβλημάτων του δήμου μας που απαιτούν από τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο και την παράταξή μας οι συμπολίτες μας ως κύριο μέλημά μας.

Πλην όμως, ας μας επιτραπεί η ανάδειξη ευτράπελων της συμπεριφοράς  συνυποψήφιων που ατυχώς επιχειρούν να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών με απίθανα τεχνάσματα για να επικαλύψουν τις ενδογενείς αδυναμίες τους που είναι ορατές απ`άκρη εις άκρη του δήμου.

[the_ad id=”46371″]

Το ζήσαμε κι αυτό!

-Ονοματολογία συνδυασμού ως «Αιγιάλεια του αύριο» για να ξεχαστεί το ΧΘΕΣ που αμαυρώνει την εικόνα τους και τους καθιστά υπόλογους. Τους αντιπροτείνουμε Αιγιάλεια ΕΠΕ ως Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης αφού ένας μικρός αριθμός παραγόντων θεωρεί ότι με την περιορισμένη ευθύνη του επικεφαλής θα συνεχίσουν το βίο τους στα δημόσια πράγματα. Ασφαλώς αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία υποψήφιος δήμαρχος αντί κεντρικής ομιλίας να απευθύνει έναν «σύντομο χαιρετισμό» κι αυτό υπαγορευμένο απ΄άλλους για να επικαλυφθεί η προφανής αδυναμία του… Βεβαίως στη διατυπωμένη του απειλή του ότι «φτιάχνει μια αλυσίδα που θα μας τσακίσει» του υπενθυμίζουμε ως προϋπόθεση της αλυσίδας φέρονται τα ομοιογενή σχήματα, προς το παρόν ο ίδιος ας αρκεστεί στον  ένα και μοναδικό κρίκο, αυτό του μηχανισμού των ΑΝΕΛ που ήταν και πάλι στη πρώτη γραμμή της εκδήλωσής του.

-Επιπλέον επειδή η Αιγιάλεια είναι προφανώς «πρωτοπόρα», υποψήφια κοντά δυο μήνες πριν την επίσημη προκήρυξη της προεκλογικής περιόδου που επιτρέπει τη λειτουργία ισόγειων χώρων ως γραφείων ή εκλογικών κέντρων, να αγνοεί την εκλογική νομοθεσία! Στον τόπο μας το ζήσαμε κι αυτό προς απόδειξη συμπεριφοράς και αντίληψης.

[the_ad id=”46274″]

Όσο για τον έτερο υποψήφιο που κρυπτόμενος φωτογραφίζεται καθημερινά και σε άλλο τοπίο νομίζοντας ότι οι Αιγιαλείς θα θεωρήσουν ότι προέκυψε από «παρθενογένεση», του προτείνουμε η επόμενη στημένη φωτογράφηση να γίνει με φόντο το ΧΥΤΑ της Παπανικολού και να μας εξηγήσει γιατί οι συνδημότες μας πλήρωσαν μια δεκαετία τώρα εκατομμύρια για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Προφανώς το ναυάγιο που φέρει την υπογραφή του με τα περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ που κόστισε στους Αιγιαλείς η διαχείριση των απορριμμάτων αποσιωπείται εντέχνως από την προεκλογική ατζέντα.

Εμείς θα είμαστε εδώ με το δημόσιο λόγο μας, με την έντιμη στάση μας, γιατί αυτό απαιτούν από εμάς οι συμπολίτες μας ως αυριανή δημοτική αρχή. Προφανώς και δεν θα επιτρέψουμε άλλη απόπειρα παραπληροφόρησης ενόψει των εκλογών.
Eκ του Γραφείου Τύπου

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]