Η αυξανόμενη αποδοχή της παράταξής μας από την τοπική κοινωνία διευρύνει καθημερινά την δυναμική μας, δεδομένης της συμπόρευσης εκλεκτών συμπολιτών στο συνδυασμό μας. Άλλα «4» στελέχη που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές με άλλες δημοτικές παρατάξεις θα είναι υποψήφιοι στο κεντρικό μας ψηφοδέλτιο.

«Μαζί σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε για έναν δήμο ΔΥΝΑΤΟ που θα αξιοποιήσει αρμονικά την πολιτιστική μας κληρονομιά με τον φυσικό πλούτο της Αιγιάλειας ενεργοποιώντας όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας μας» δήλωσε ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος  καλωσορίζοντας στην παράταξη τους:

Κούτουλα –Δαδιώτη Αναστασία, Μόσχα Αικατερίνη, Παπαγιαννοπούλου Γεωργία,  Τζάκη Γεώργιο.

[the_ad id=”46371″]

–Η Κούτουλα-Δαδιώτη Αναστασία (Νατάσσα) έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος στο Δ.Σ. του Τοπικού Παραρτήματος της ΕΓΕ Αιγίου. Είναι εθελόντρια στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Ασχολείται με την προώθηση προϊόντων ομορφιάς. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Δαδιώτη.

Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Παπακωσταντίνου.

–Η Μόσχα Αικατερίνη, είναι κτηνίατρος Προϊσταμένη στο  Τμήμα Κτηνιατρικής Αιγιάλειας (πρώην Αγροτικό Κτηνιατρείο Αιγίου), με συμμετοχή σε διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια-προγράμματα Κτηνιατρικής.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Τοπικού Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας Π.Ε.Κ.Δ.Υ. (Πανελλήνια Ένωση Κτηνιάτρων Δημοσίων Υπαλλήλων), Μέλος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου. Κόρη του Σπύρου Μόσχα και της Σοφίας Κολλιοπούλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τέμενη, με ενεργό συμμετοχή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τεμένης «Η Ένωση».

Ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Παναγόπουλου.

[the_ad id=”46274″]

–Η Γεωργία Παπαγιαννοπούλου είναι δημόσια υπάλληλος, εργαζόμενη στο κατάστημα της ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου, με πλούσια συνδικαλιστική δράση στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τ.Κ. Σελινούντα (Κρόκοβα) και υπήρξε πάντα ενεργή σε δράσεις που αφορούσαν την περιοχή.

Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Στάθη Θεοδωρακόπουλου.

–O Τζάκης Γεώργιος, λάτρης του αθλητισμού, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του ποδηλατικού ομίλου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Αιγίου. Είναι μηχανικός αυτοκινήτων και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αίγιο. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Μπόγδου.

Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θανάση Παναγόπουλου.

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]