Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαίας, σήμερα το απόγευμα στο Αίγιο, παρουσία αρκετών εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων, αλλά και με τρία σημαντικά για την Αιγιάλεια θέματα ,επιχειρήθηκε να “ακυρωθεί”.

Έγινε προσπάθεια από τους κ.κ. Κρίκη, Δριβίλα, Φιλοπούλου , Σολωμό, Κουνάβη, της παράταξης “Επιμελητήριο για Όλους” του κ. Κρίκη, να αναβληθεί.

[the_ad id=”46274″]

Η πρωτοφανής ενέργεια της παράταξης του κ. Κρίκη να αποχωρήσει , από την συνεδρίαση του Δ.Σ. ,εκφράζοντας την δυσφορία της για την παρουσία της στο Αίγιο, ακόμα και με λεκτική επίθεση, μέλους της παράταξης κ. Κρίκη ότι “δεν έχουμε καμία δουλειά στο Αίγιο”, αποτυπώνει την συμπεριφορά τους προς τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αιγιαλείας και της ευρύτερης περιοχής της Αχαίας.

Οι εικόνες ντροπής για το Επιμελητήριο Αχαίας απο την παράταξη κ. Κρίκη δηλώνουν απαξίωση και αλαζονεία. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους και το διχαστικό κλίμα που συνεχίζουν να πυροδοτούν αντίθετοι στις καταστατικές λειτουργίες του Επιμελητηρίου Αχαίας.

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]