Αίγιο: Ο Αλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι…έρχονται στον «Απόλλων»

0
316

“Ένα ΜΑΓΙΚΟ ΛΥΧΝΑΡΙ …Ένας μοχθηρός ΜΑΓΟΣ… μια τρυφερή ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ που βρίσκει εμπόδια… δύο αγαπημένη μας Ήρωες Ο ΑΛΑΝΤΙΝ & Η ΓΙΑΣΜΙΝ κι ένα ΤΖΙΝΙ που εμφανίζετε ξαφνικά μας ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ στη ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΑΓΔΑΤΗ…..σε μια πραγματικά ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ”.

Όλη αυτά επί σκηνής και φυσικά από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που για 16η συνεχή χρονιά  έρχεται στην πόλη μας. Φέτος με τη νέα θεατρική παράσταση με τον τίτλο «Ο ΑΛΑΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΛΥΧΝΑΡΙ», ένα παραμύθι από τις «ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ’ που μεγάλωσε γενιές και γενιές και μιλά για τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ και μπορούν να το παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι στο «ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Αίγιο την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.  Ώρα παράστασης: 5.30μ.μ.

Προπώληση εισιτηρίων βιβλιοπωλεία «ΔΕΣΜΗ» & «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΕΨΗ». Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ / Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Σπουδαίοι συντελεστές δημιούργησαν μια παράσταση με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, και την μοναδική μουσική επένδυση του αγαπημένου μας συνθέτη ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ που με τις μελωδίες του μας ταξιδεύει στην ονειρική ΒΑΓΔΑΤΗ!

Το κείμενο & η σκηνοθεσία είναι του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗ, ενός καταξιωμένου συγγραφέα και σκηνοθέτη στα μεγαλύτερα ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ με πολύ πλούσιο βιογραφικό στο χώρο του θεάτρου για παιδιά! Τα εντυπωσιακά κοστούμια μας μεταφέρουν στην ΑΝΑΤΟΛΗ σχεδιασμένα από την μοναδική στο είδος ΣΥΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ.

Οι χορογραφίες του πολλά υποσχόμενου ΙΑΣΟΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑ που έχει διδάξει και την κινησιολογία, το εξαιρετικό σκηνικό κατασκεύασε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ALADDINη σκηνογραφία είναι του έμπειρου ΣΑΒΒΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ενώ τον Θίασο φώτισε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ.

Παίζουν 7 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση: Σταύρος Μαυρίδης, Πάνος Κούλης, Θαλής Πολίτης, Μαρίνα Μπασέτα, Παναγιώτης Κατσίκης, Σωτήρης Κηπουρός και ΕΜΥ ΒΑΛΗ.