Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo Stand Up Comedy παράστασή της, η Χρύσα Κατσαρίνη βγαίνει ξανά στο δρόμο, έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια.

Η καινούρια της παράσταση «Κουβέρτα» περιπλανάται ανά την Ελλάδα, μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα και την Πελοπόννησο. Η «Κουβέρτα» αποτελεί την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα. Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα. Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, η δημοφιλής κωμικός και ηθοποιός Χρύσα Κατσαρίνη, θα βρίσκεται στην σκηνή του κινηματοθεάτρου «Απόλλων» στο Αίγιο, για μία εξομολογητική, όσο και ξεκαρδιστική παράσταση stand up comedy.

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr προς 10€.

Ώρα έναρξης 22:00.