Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας διοργανώνουν δύο εκδηλώσεις που θα ακουμπήσουν τις καρδιές μας.

Η πρώτη εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στο Αίγιο με τίτλο: «Στο Αίγιο που χτυπά η καρδιά μας», θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 8.45 μ.μ., στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου, στην παραλία Μυρτιάς σε συνδιοργάνωση με την Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας, που θα συμμετέχει το χορευτικό της, καθώς και με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλιμιτίκων «Αίολος», που θα συμμετέχει με τη Χορωδία του.

Μουσικό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας. Τη Διεύθυνση της Χορωδίας έχει η σοπράνο Αλίκη Ζαφείρη, η χορωδιακή γραφή είναι του μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Αδαμόπουλου που θα συνοδέψει και στο πιάνο.

Η Χορωδία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλιμιτίκων «Αίολος». Τη Διεύθυνση της Χορωδίας έχει η μαέστρος Βασιλική Νάσση. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Βασιλική Νάσση με τη συμμετοχή του γνωστού Αιγιώτη μουσικού, Γιάννη Καραμάνου.

Χορούς θα παρουσιάσει το Χορευτικό της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας. Δάσκαλος χορού, ο ειδικευμένος καθηγητής φυσικής αγωγής, Ασημάκης Τσουρέκης.

Καλούνται όλοι οι Αιγιαλείς, σε μια όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά δίπλα στη θάλασσα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η δεύτερη εκδήλωση που διοργανώνεται από το Σύλλογο Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και τη Χορωδία του, θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ. στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου, στην παραλία Μυρτιάς, με γλέντι, τραγούδι και χορό, με τίτλο: «Με στιχάκια, μεζεδάκια καλοκαιρινά βραδάκια».

Με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από την αισθαντική φωνή του καλλιτέχνη Γιάννη Καραμάνου.

Μια βραδιά με χειροποίητα εδέσματα από τα μέλη του συλλόγου και κρασί που θα προσφερθούν με αγάπη. Μια βραδιά αξέχαστη κάτω από το φως του φεγγαριού. Καλεσμένα όλα τα μέλη, οι φίλοι, αλλά και όλοι οι Αιγιαλείς. Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως τις 20 Ιουλίου λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στα τηλέφωνα: 6944208647 και 698 6813482. Είσοδος 10€.