Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης σύσκεψη του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου με τους υποψηφίους και στελέχη της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις». \

Εκφράζοντας για μία ακόμα φορά τις ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη που ψηφοδελτίου για τον αγώνα τους και παράλληλα την ικανοποίησή του για την τήρηση της απόφασης κανένα στέλεχος της παράταξης να μην εκτεθεί μπαίνοντας σε οποιουδήποτε είδους διαπραγμάτευσης ενόψει της δεύτερης Κυριακής, ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος τόνισε: «Εμείς τιμούμε την ψήφο των συμπολιτών μας που μας έστειλαν και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό ζητούν από εμάς: μια ξεκάθαρη φωνή μέσα στο συμβούλιο και στα δημόσια πράγματα κι αυτή την εντολή θα την τιμήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος που ενημέρωσε επίσης τα στελέχη της παράταξής του πως επικοινώνησαν μαζί του και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι και τήρησε έναντι και των δύο την ίδια στάση.

[the_ad id=”46704″]

Τους συνεχάρη για την πρόκριση στη δεύτερη Κυριακή και εξήγησε, ότι η προσωπική του στάση που εισηγήθηκε στην παράταξη –κι αυτή ήταν και η απόφαση που ελήφθη- είναι πως θα πάμε κατά συνείδηση στην κάλπη της 2ας Ιουνίου, όπως ήταν άλλωστε μέχρι σήμερα και η πορεία μας.

«Δε θα μπούμε σε οποιαδήποτε διαβούλευση με οποιαδήποτε ατζέντα. Για εμάς ο διάλογος θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου με όποιον έχει εκλεγεί, με μοναδικό στόχο η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη για τον τόπο μας! Σε αυτή τη προσπάθεια όποιος εκλεγεί θα μας έχει συμμάχους όπου είναι καλό για την πόλη, αλλά και απέναντί του όταν σε κάτι κρίνεται πως δεν συμβάλει στο κοινό καλό, όπως κάναμε και στην προηγούμενη θητεία ως παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας» ανέφερε ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος κι αυτή ήταν η και η ομόφωνη απόφαση των μελών της «Αιγιαλέων Πόλις»

 

[the_ad id=”46704″]