Από την δημοτική παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες των κ΄.κ΄. Κακού Θεόδωρου και Γρηγόριου Τσεκούρα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Πρόσωπα που ξεχωρίζουν για το ήθος και την καθαρότητά τους, ενδυναμώνουν την «αλυσίδα» της παράταξής μας, επιβεβαιώνοντας καθημερινά την αποδοχή των συμπολιτών μας στην καθαρή στάση μας, απέναντι σε όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου.

«Καθαρές κουβέντες! Καθαρά πρόσωπα!»

-Ο Θεόδωρος Κακός είναι ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας.

-Έχει εργαστεί στα καταστήματα Πάτρας, Καλαβρύτων κι επί σειρά ετών Υπεύθυνος Πωλήσεων του Καταστήματος ΟΤΕ Αιγίου απ`όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

-Απόφοιτος Σχολής Εμποροπλοιάρχων (Ασυρματιστής)-τ.Αξιωματικός εμπορικού Ναυτικού.

-Ταμίας του Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Καμαρών και παίκτης Σκάκι.

-Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, επί 15ετίας μετέχει ενεργά (κατά βάση ως πρόεδρος) στα Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων σε σχολεία Αιγίου και Καμαρών και σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του ΓΕΛ Καμαρών

όπου φοιτούν τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του.

Γόνος 11μελούς οικογένειας, με γνώμονα την διάθεση για προσφορά και συνεργασία για το καλό του τόπου μας, είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία για την έντονη κοινωνική δράση και την εργατικότητά του.

Για την συμπόρευσή του με την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» ο Θεόδωρος Κακός δηλώνει: «Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου γιατί έχει τη γνώση και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα! Να φτιάξουμε την Αιγιάλεια που μας αξίζει! Να δημιουργήσουμε ένα δήμο που θα έχει τις δομές να στηρίξει την πολύτεκνη οικογένεια, να κρατήσουμε τα παιδιά μας σε τούτο τον ευλογημένο τόπο που αφέθηκε στην τύχη του και μαραζώνει μέρα με τη μέρα. Έφτασε η ώρα να τα αλλάξουμε όλα!»

[the_ad id=”46371″]

 

-Ο Γρηγόριος Τσεκούρας του Μελετίου είναι Πολιτικός Μηχανικός (πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πατρών) με 20ετή  εμπειρία σε κατασκευή Δημοσίων Έργων και κυρίως στους μεγάλους οδικούς άξονες. Έχει εργαστεί στην Εγνατία Οδό, την Ολυμπία Οδό, την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής (τμήμα Ροδοδάφνη –Ψαθόπυργος).

Άνθρωπος με καινοτόμες ιδέες που τον κάνουν να ξεχωρίζει σε επαγγελματικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο.

Για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» ο Γρηγόριος Τσεκούρας  δηλώνει: «Το ήθος, οι αρχές και η πορεία του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου αποτελούν πηγή έμπνευσης για νέους ανθρώπους! Συντάσσομαι στην παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» για να πάμε όλοι μαζί το δήμο μας, όχι ένα αλλά πολλά βήματα μπροστά! Με όρεξη για δουλειά, οράματα και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά να φτιάξουμε την Αιγιάλεια που μας αξίζει».

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]