«Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Χριστόπουλος, ανέλαβε να απαντήσει στα όσα, ο επικεφαλής της Παράταξής μας Χρήστος Γούτος, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.

Αν και θα έπρεπε να έχει, εδώ και καιρό, παραιτηθεί για τις τραγικές του επιλογές και την οικτρή αποτυχία του στην εκτέλεση του έργου, τουλάχιστον μπήκε στον κόπο να απαντήσει κι έτσι από… αντιδήμαρχος του Facebook, να γίνει τώρα και… εκπρόσωπος του δημάρχου.

Επίσης, έμαθε που είναι το Αίγιο! Ο κ. Καλογερόπουλος σιωπά. Όσο κι αν αφήνει συνεργάτες του να εκτίθενται, δεν μπορεί να κρυφτεί. Θα μείνει για πάντα, στην ιστορία του Αιγίου, ως ο δήμαρχος της ντροπής! Ο δήμαρχος, που δημιούργησε την Πλατεία της ντροπής!

Θα το πούμε για ύστατη φορά: Ας αφήσουν τις θεωρίες κι ας σπεύσουν να εκτελέσουν την Ανάπλαση της Πλατείας με κάθε νόμιμο τρόπο.

Οι συνδημότες μας δεν θέλουν άλλα ψεύδη. Θέλουν έργο. Έχουν καταλάβει καλά πως αυτοί και μόνο, με τακτικές μητροπολιτικής, παλινωδίες και παράνομες αποφάσεις, ευθύνονται για το σταμάτημα του έργου. Τέρμα πια αυτοδιοικητικοί παλικαρισμοί και τεχνικά κολπάκια!

Ας φτιάξουν, με βάση τους νόμους, την Πλατεία ή…ας πάνε σπίτι τους μια ώρα αρχύτερα!».