Τα μαγιό κυκλοφορούν σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Όταν ψωνίζετε για ένα νέο μαγιό, μπορεί να σας φαίνεται συντριπτικό! Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ για να διαλέξετε που είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο μαγιό για το σχήμα του σώματός σας.

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό από εκείνα τα χαριτωμένα μπικίνι με τα μικροσκοπικά μπλουζάκια και τα σλιπ που μόλις και μετά βίας καλύπτουν οτιδήποτε. Αλλά αν δεν αισθάνεστε άνετα φορώντας μπικίνι, σκεφτείτε άλλες επιλογές, όπως τα τανκίνι ή τα ολόσωμα μαγιό με ενσωματωμένο σουτιέν. Αν θέλετε να αναδείξετε τη σιλουέτα σας, δοκιμάστε ένα ψηλόκομψο σλιπ με ένα μακρύ τοπ που καλύπτει τους γοφούς σας. Και αν θέλετε κάλυψη χωρίς να θυσιάζετε το στυλ, αναζητήστε τανκίνι με σούρες στα πλαϊνά ή τιράντες στο πάνω μέρος.

Το μαγιό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο κόσμος όταν φοράει μπικίνι. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μαγιό για τον σωματότυπό σας. Ακολουθούν επιπλέον συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το σωστό στυλ μαγιό:

Αν δεν θέλετε να δείχνετε πολύ δέρμα, τότε προτιμήστε ένα ολόσωμο μαγιό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών στυλ, όπως αυτά με βολάν ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Αν θέλετε να δείξετε περισσότερο δέρμα και να δείχνετε σέξι, τότε προτιμήστε ένα μπικίνι. Ορισμένα μπικίνι διατίθενται με μπλουζάκια που καλύπτουν μόνο ένα μέρος του στήθους σας, ενώ άλλα καλύπτουν σχεδόν όλη την περιοχή του στήθους σας. Ένα σλιπ μπικίνι θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των γλουτών σας, ενώ κάποια μπορεί να μην είναι τόσο αποκαλυπτικά όσο άλλα.

Αν έχετε μεγαλύτερο στήθος από τις περισσότερες γυναίκες, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα τοπ που να έχει στήριξη με μπανέλα ή ένα σουτιέν με μπανέλα από κάτω, ώστε το στήθος σας να φαίνεται ζωηρό και όχι κρεμασμένο! Βεβαιωθείτε επίσης ότι όποιο υλικό και αν χρησιμοποιείται για την κατασκευή του μαγιό σας είναι αρκετά χοντρό, ώστε να μην φαίνεται εύκολα όταν είναι βρεγμένο!

Πώς μπορώ να ξέρω αν αυτό το μαγιό μου ταιριάζει; Όταν δοκιμάζετε ένα μαγιό, βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει σωστά σε όλες τις περιοχές – ειδικά στην περιοχή του στήθους σας, καθώς εκεί οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται δυσφορία όταν φορούν το μαγιό τους.

Όποιο κι αν είναι το στυλ που προτιμάτε, υπάρχει κάτι για όλους!