Όπως κάθε χρόνο την σκυτάλη για την χριστουγεννιάτικη γιορτή την παίρνουν οι πιο μικροί μαθητές, τα προσωπάκια και οι αγνές ψυχές που μπορούν να μεταφέρουν επάξια το μήνυμα της θείας γέννησης. Η δευτέρα τάξη μαζί με την δασκάλα τους κα Δήμητρα μας έκαναν να νοιώσουμε και πάλι παιδιά να συγκινηθούμε και να χαρούμε πραγματικά, στο διάλλειμα των δύο ωρών, πέρα από την πραγματικότητα!! Υπέροχα σκετς, πρωτότυπες δημιουργίες και πολλή αγάπη!

Για την νέα χρονιά ευχήθηκε, μετά το  τέλος των θεατρικών δρώμενων  ο Πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γεώργιος Κουτσοχέρας, εκπροσωπώντας όλο τον σύλλογο. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νόημα των  ημερών που δεν είναι άλλο από την αγάπη και την αναπτέρωση της ελπίδας. Παρότρυνε μάλιστα όλους μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των παιδιών μας και να αφιερώσουμε χρόνο με αυτά. Τέλος ευχήθηκε την νέα χρονιά να γίνουν πράξη οι επιθυμίες όλων μας, με λιγότερες δυσκολίες και ευτυχισμένες εικόνες για όλους!!

[the_ad id=”46371″]

Η Διευθύντρια του σχολείου κα Εύα Μέγαρη πραγματικά συγκίνησε με τα λόγια της λέγοντας πως χρειάζεται σιγή.. να σωπάσουν όλα μέσα μας και γύρω μας και οι φωνές της γης αλλά και ο θόρυβος της ψυχής μας!! Ενώ ευχήθηκε να δείξουμε σε όλους αυτούς που βρίσκονται γύρω μας την αγάπη μας!! Αμέσως μετά την εκδήλωση ο Άγιος Βασίλης, έδωσε δώρα σε όλα τα παιδιά!!

Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ  που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και με την γλυκιά γεύση της προσμονής των ημερών που έρχονται!!

Της Ιωάννας Δημουλά

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”46704″]