Ο Αστέρας Τέμενης BC με υπερηφάνεια ανακοινώνει πως και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα έχει μεγάλο χορηγό την «Affidea», συνεχίζοντας την συνεργασία τους, που από την πρώτη κιόλας χρονιά στέφθηκε επιτυχώς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ2 ΕΣΚΑ-Η από την ομάδα μας.

Όμως, σαν σύλλογος αισθανόμαστε υπερήφανοι για κάθε επιτυχία της «Affidea», η οποία με όραμα και αγάπη για τον αθλητισμό διευρύνει τις συνεργασίες της στον χώρο του μπάσκετ. Και πιο συγκεκριμένα, η «Affidea» από τη νέα σεζόν θα είναι και ο κεντρικός χορηγός στην ιστορική ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική.

Σίγουρα οι κινήσεις της «Affidea» και η καθοριστική στήριξή της σε υγιή σωματεία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και προάγουν ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό.
Κλείνοντας, σαν Αστέρας Τέμενης BC, ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην «Affidea» όσο και στον Ιωνικό Νίκαιας, ευελπιστώντας παράλληλα και σε μελλοντική συνεργασία των δύο ομάδων σε αγωνιστικό ή κοινωνικό επίπεδο και φυσικά στο τέλος της σεζόν που ξεκινά να πανηγυρίσουμε μαζί (ξανά) την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

* Φωτο  O Θεόδωρος Καρούτζος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος)

και ο Γιώργος Χρηστίδης (Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Αστέρα Τέμενης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ BC

[the_ad id=”46704″]