Στο τριήμερο συνέδριο που διοργάνωσε η ΓΓΑ στο εθνικό κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος», στην Πάτρα, από Παρασκευή μέχρι Κυριακή 8 με 10 Απριλίου, με θέμα «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό», συμμετείχε  ο Α.Ο. Αστέρας Τέμενης.

Το σωματείο εκπροσώπησε ο Γεν.Γραμματέας Νίκος Παπαδόπουλος. Το μοναδικό σωματείο από την Αιγιάλεια που πήρε το λόγο ήταν ο Αστέρας Τέμενης, που καλλιεργεί δύο αθλήματα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

asteras-gga2Ο Νίκος Παπαδόπουλος, συνεχάρη τον Υπουργό κ. Αυγενάκη για την εφαρμογή του Νόμου (μητρώο), που ξεκαθαρίζει το τοπίο των ενεργών και νόμιμων σωματείων, καθώς και για την ετήσια οικονομική ενίσχυση που προσφέρει ο Νόμος στα ενεργά σωματεία.

Ο Υπουργός παρενέβη και ανέφερε ότι τέλος Ιουλίου του 2022, λήγει η παράταση της προθεσμίας εγγραφής στο μητρώο και έπειτα θα εφαρμοστούν όλοι οι κανονισμοί για χρήσεις εθνικών γηπέδων και εγκαταστάσεων! Που σημαίνει ότι όπου δεν υπάρχει εφαρμογή (λόγω πολιτικών ή δημοτικών παρεμβάσεων και συμφερόντων), τα σωματεία δικαιούνται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη!

Επίσης, επιβεβαίωσε ότι η οικονομική στήριξη θα είναι μόνιμη στα σωματεία που λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες και τη νομιμότητα!

asteras-gga3Το σωματείο του Αστέρα συμμετείχε και στο περίπτερο του Δήμου Αιγιαλείας με ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες για τις δράσεις και τις αθλητικές ακαδημίες της ομάδας.