Η ιστορία του Παναιγιάλειου Γυμναστικού Συλλόγου είναι αναμφισβήτητα ένδοξη. Ο σύλλογος με σήμα τους «παλαιστές» έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες και σίγουρα έχει κάνει περήφανους όλους τους Αιγιαλείς ανά τον κόσμο, σε όλη την μέχρι σήμερα 90χρονη πορεία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο επειδή αυτή την ιστορία θέλουν να τη θυμούνται οι παλαιότεροι αλλά και πρέπει να την μαθαίνουν οι νεότεροι, οι βετεράνοι της «Μαύρης Θύελλας» πήραν μία ακόμα αξιόλογη πρωτοβουλία με διπλό στόχο.

Μετά την απόλυτα πετυχημένη διεξαγωγή του ιστορικού φιλικού παιχνιδιού με την αντίστοιχη ομάδα της Μπαρτσελόνα, στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, η οποία εκτός από εορταστικό χαρακτήρα είχε και φιλανθρωπικό σκοπό και έτυχε της αποδοχής εκατομμυρίων φιλάθλων μέσω του διαδικτύου, έκανε μία ακόμα αξιέπαινη προσπάθεια.

[the_ad id=”46274″]

Προσπάθησαν μέσα από μία συλλογή επτά dvd, που φτιάχτηκε αποκλειστικά με αγάπη και «μελανόλευκο» μεράκι, να αποτυπώσουν τηλεοπτικά την ιστορία του Αιγιώτικου συλλόγου, συνεχίζοντας μάλιστα και τη φιλανθρωπική προσφορά τους.

Αυτή την προσπάθεια τους την παρουσίασαν την Τετάρτη το απόγευμα σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν στο καφέ «del mar», όπου το παρόν έδωσαν δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί φορείς, η διοίκηση της ΠΑΕ, βετεράνοι ποδοσφαιριστές αλλά και απλοί φίλαθλοι. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι και από την πώληση αυτής της ιστορικής συλλογής, αξίας 10 ευρώ, τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για το «Χαμόγελο του παιδιού».

Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν αυτή τη συλλογή, η οποία έχει τεράστια συναισθηματική αξία, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τους βετεράνους του Παναιγιάλειου για τα σημεία διάθεσής της.


ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ  ΑΞΕXΑΣΤΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
http://91.121.113.129:8028/live
radioaigialeia.com