Ξεκινάμε την περιήγηση στα, προγνωστικά Σαββάτου, από τον 7ο όμιλο και τον αγώνα της Ολλανδίας κόντρα στο Μαυροβούνιο. Στο 1-1 έμεινε στο Όσλο, απέναντι στην Νορβηγία, στην επιστροφή του Φαν Χάαλ στον πάγκο της η Ολλανδία. Αρκετά μέτρια η εμφάνιση της, σε μια αναμέτρηση όπου είχε την κατοχή, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ουσιαστικούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Την Τρίτη υποδέχονται την πρωτοπόρο του ομίλου Τουρκία και θέλουν την νίκη και στις δύο αυτές αναμετρήσεις, ώστε να τους ξεπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την ισοπαλία κόντρα στην Τουρκία έρχεται το Μαυροβούνιο, καταφέρνοντας να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε μια δύσκολη έδρα. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 30’ είχε τα ψυχικά αποθέματα να ξαναμπεί στο ματς και να διεκδικήσει κάτι μέχρι τέλους, όπου και δικαιώθηκε. Ικανοποιητική η μέχρι τώρα πορεία της στον όμιλο, αφού συγκατοικεί στην 2η θέση μαζί με Νορβηγούς και Ολλανδούς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στο koubanezos.grΠρογνωστικά Σαββάτου. Καλοπληρωμένο combo στο 2.27.