Μουσική, Τραγούδι, Χορός, Γλέντι, με τον ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΡΛΕΓΚΑ και την ορχήστρα του, περιλαμβάνει ως κυρίαρχη δραστηριότητα η Κεντρική Εκδήλωση του 24ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2019 στο Γρηγόρι του Δήμου Αιγιαλείας.

Για 24η χρονιά συνεχίζεται και φέτος, το ήδη καθιερωμένο στη συνείδηση γνωστών και φίλων Φεστιβάλ Σταφίδας στο χωριό Γρηγόρι Αιγιαλείας.

Η Κεντρική Εκδήλωση του φετινού 24ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2019,  το οποίο οργανώνεται από το Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο «ο Άγιος Γρηγόριος» Γρηγόρι Αιγίου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019.

Η εκδήλωση, στην οποία η είσοδος των επισκεπτών είναι ελεύθερη, θα αρχίσει στις 10:00 το βράδυ στη πλατεία χωριού Γρηγόρι και θα περιλαμβάνει:

  • Απονομές
  • Χαιρετισμούς εκπροσώπων
  • Προκήρυξη του 1ου διαγωνισμού συνταγών μαγειρικής, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής με συστατικό την Σταφίδα
  • Λαϊκό-δημοτικό γλέντι με τον Βασίλη Τερλέγκα και την ορχήστρα του, με ελεύθερη πίστα για όλους.
  • Λαχειοφόρο αγορά

[the_ad id=”46274″]

 

Θα προσφερθεί δωρεάν συσκευασμένη σταφίδα-Προσφορά της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε.

Θα διατίθεται χώρος για ελεύθερη στάθμευση των αυτοκινήτων των επισκεπτών.

Το Φεστιβάλ Σταφίδας έχει αποκτήσει διευρυμένο χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλες της περιοχές που καλλιεργούν σταφίδα.

Θα διατίθεται χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών.

Ο Σύλλογος Γρηγόρι μας καλεί όλους το Σάββατο 27 Ιουλίου σε μια βραδιά γιορτής και αναφοράς στην Κορινθιακή σταφίδα, πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Ας επισκεφτούμε το φημισμένο χωριό των εκδηλώσεων της Αιγιάλειας και της ευρύτερης περιοχής! Εκδρομείς, τουρίστες, επισκέπτες της Αιγιαλείας, που επιθυμούν να γνωρίσουν το προϊόν της Σταφίδας, τις διατροφικές και ευεργετικές της ιδιότητες, να ενημερωθούν και να γλεντήσουν, μπορούν να επισκεφτούν την ημέρα αυτή το Γρηγόρι και σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι!.

Όπως μας εξηγεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Γρηγόρι «Ο Άγιος Γρηγόριος», σκοπός του πολυετούς και καταξιωμένου Φεστιβάλ Σταφίδας, είναι η διάδοση του τοπικού αγροτικού προϊόντος της Σταφίδας που η μεγαλύτερη παραγωγή εξάγεται κάθε χρόνο στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο, η ανάδειξη της διαδικασίας καλλιέργειας και συγκομιδής αυτού του «Φρουτένιου Χρυσού» της Αιγιάλειας και η εορταστική προετοιμασία των κατοίκων σε όλες τις πλαγιές της περιοχής, ώστε στη συνέχεια να περισυλλέξουν την ποιοτική παραγωγή και να διαθέσουν το τοπικό προϊόν κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην ελληνική και διεθνή επικράτεια.

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Γρηγόρι μας περιμένει στις εκδηλώσεις του οι οποίες είναι σχεδιασμένες με μεράκι, και απευθύνονται σε όλους όσους αγαπούν την Ελληνική παραγωγή, τα τοπικά προϊόντα και την παράδοση της Αιγιαλείας!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας:6972124164

 

[the_ad id=”46704″]