ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ:«Δουλειές του ποδαριού στο Κέντρο του Αιγίου»

0

«Η συμμαχική Δημοτική Αρχή Καλογερόπουλου – Ψυχράμη –  Τριανταφυλλόπουλου, εδώ και πολύ καιρό ταλανίζεται για τα μέτρα θεραπείας της Αγοράς του Αιγίου και μαζί με αυτούς ταλανίζεται ολόκληρη η Τοπική Κοινωνία.

Στην περίπτωση των Επαγγελματιών Εστίασης, δυστυχώς αποδείχθηκε και πάλι αδιάβαστη και πρόχειρη. 

Τη μια μέρα ανακοινώνει εκτεταμένες ή και αχρείαστες πεζοδρομήσεις και την επομένη τις ακυρώνει, για να τις επαναφέρει προσεχώς.
Δουλειές του ποδαριού στο Κέντρο του Αιγίου, από τον «έμπειρο» κατά τ’ άλλα κ.Καλογερόπουλο, που απέδειξε στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, ότι αντί να ασχολείται με τα καυτά θέματα της κρίσης και το πώς αυτά τα θα τα επιλύσει, απλά ήξερε να «παπαγαλίζει» καθημερινά τα μέτρα του ΕΟΔΥ…ως άλλος Τσιόρδας!
Ως δήμαρχος όμως απέτυχε.

Με βιαστικές κινήσεις, χωρίς διάλογο, κλείνει με μιας κεντρικούς δρόμους και χρησιμοποιεί Εμπόρους και Κατοίκους ως… πειραματόζωα!
Από την άλλη η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Ψυχράμη, αγνόησε επιδεικτικά τους Καταστηματάρχες του Κέντρου, αρχίζοντας το έργο της «Ανάπλασης», χωρίς διάλογο, χωρίς μέτρα προετοιμασίας και χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα, προκαλώντας αναστάτωση. Κι αυτό, μόνο και μόνο για να φιγουράρει στα ΜΜΕ με ανακοινώσεις αυτοπροβολή της!
Φτάνει πια η επιπολαιότητα.
Η δύσκολη περίσταση απαιτεί οργάνωση, καλή προετοιμασία και διάλογο, πριν από τις όποιες παρεμβάσεις και τομές.
Η δημοτική αρχή αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για όλα τα παραπάνω,

Η δημοτική  παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο»,  η μεγαλύτερη παράταξη της Αιγιάλειας,παρότι για άλλη μία φορά ούτε καν ρωτήθηκε για όλα αυτά, θα συνεχίσει να δίνει καθημερινά τον αγώνα, από τη θεσμική της θέση, πάντα στο πλευρό των κατοίκων και των επαγγελματιών του δήμου μας».