Ο Σύλλογος της Αλυκής ΑΚΥΡΩΣΕ φέτος την εκδήλωση «ΚΟΥΛΟΥΜΑ» στην ΑΛΥΚΗ, λόγω Υπουργικής Απόφασης (για τον κίνδυνο μετάδοσης Κορωνοϊού), όμως η Παρέα της Αλυκής ήταν εκεί, τήρησε την παράδοση και με τη βοήθεια μελών του συλλόγου Αλυκής και Χορηγών του συλλόγου, πραγματοποίησε και φέτος τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην ΑΛΥΚΗ!!!

Η παρέα της Αλυκής και οι φίλοι μας ήμασταν εκεί, πιστοί στο ραντεβού μας, καταφέραμε να προετοιμάσουμε τη γιορτή και να πραγματοποιήσουμε το ΕΘΙΜΟ. Φέτος ο καιρός δε βοήθησε, ωστόσο με τη συνοδεία της μουσικής από το Νίκο Μανέτα και με όσους συμπολίτες μπόρεσαν να συμμετέχουν, απολαύσαμε την παραδοσιακή φασολάδα από το μετρ του είδους Γιώργο Πανούτσο, τα νηστίσιμα εδέσματα, τη λαγάνα και το κρασί.

Αξίζει να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τα μέλη του συλλόγου Αλυκής, που εθελοντικά βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, καθώς και ένα μεγάλοaliki-koulouma2 ΕΥΓΕ στους χορηγούς μας, που μας στήριξαν φέτος και τους αναφέρουμε ονομαστικά.

Τα αρτοποιεία Αιγίου Αφοί Κουτρόπουλοι, Θεοδωρόπουλος, Αφοί Δάρρα, Πρωτοψάλτης, Τηλιγάδης, Αφοί Ψύχα

Τις οινοποιίες CAVINO

Τη Βιομηχανία νερού ΑΥΡΑ

Για τις ελιές Αφοι Τρίψα

Το οπωροπωλείο Καρκατσέλος

Τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας (Τσέλιγκας, Τσιρώνης, Παπαχριστόπουλος)

Τα ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΑΝΕΤΑΣ

Το Καφέ -ΤΡΙΑΙΝΑ για την παραχώρηση του χώρου πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι με τη βοήθεια των χορηγών μας, προσφέραμε φασολάδα, νηστίσιμα, λαγάνα, κρασί, αναψυκτικά σε πολλούς συμπολίτες που αψήφησαν το δυνατό αέρα και ήρθαν να διασκεδάσουν με την παρέα μας και να τιμήσουν το έθιμο. Τους ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία, το κέφι, τη συμμετοχή.