Ο Αστέρας Τέμενης BC, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα των Ακαδημιών και επιδιώκοντας να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους μικρούς μας αθλητές, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η νεοσύστατη Ακαδημία της ομάδας μας θα συνεργάζεται επίσημα με την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας.

Στόχος μας μέσα από αυτή την συνεργασία είναι μεταξύ άλλων να εκπαιδευτούμε καλύτερα και να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία ανάδειξης παικτών, ώστε τα δικά μας παιδιά να εξελιχθούν και να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Το γεγονός αυτό, επίσης, μας δίνει τη δυνατότητα να θέσουμε υψηλότερους στόχους, αλλάζοντας το οργανόγραμμα των τμημάτων υποδομών, κάνοντάς τα πιο συγκεκριμένα και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η συνεργασία των δύο σωματείων έχει ως απώτερο στόχο την πρόοδο σε αγωνιστικό και κοινωνικό επίπεδο, διευρύνοντας και προβάλλοντας τον υγιή αθλητικό πολιτισμό, τον οποίο προάγει συστηματικά, ο μεγάλος χορηγός του Αστέρα Τέμενης BC, που είναι η Affidea, o μεγαλύτερος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.