Την Κυριακή 9/2/2020 και ώρα 11.45 αρχίζει στο κινηματοθέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» η δεύτερη μεγάλη εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Ξεκινά μετά το καλωσόρισμα του προέδρου, με χορούς Κρήτης που παρουσιάζει το τμήμα των νησιωτών. Ακολουθούν οι χοροί του Ποντιακού Ελληνισμού που χορεύει το 5ο-6ο έτος της Τετάρτης. Σειρά έχουν μετά οι νεαροί χορευτές του 4ου έτους της Τετάρτης σε χορούς Αν. Ρωμυλίας. Θα ακολουθήσουν οι Ενήλικες της Δευτέρας σε χορούς Μακεδονικούς της επαρχίας Αλμωπίας. Το πολυπληθές συγκρότημα των στεριανών θα παρουσιάσει χορούς Ηπείρου.

Ο λόγος του προέδρου Χρ. Κιλιά θα ακολουθήσει, που θα είναι σύντομος και μεστός με αναφορά στο τέλος στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι στιγμής, που είναι πολλές. Η ευλογία της εκκλησίας και το κόψιμο της πίτας έχουν σειρά και θα ακολουθήσει η απονομή αναμνηστικών στους επιτυχόντες χορευτές στις Πανελλήνιες. Θα συνεχίσει το 2ο έτος Σαββάτου με χορούς Κυθήρων. Ακολούθως οι Παλαιοί χορευτές θα παρουσιάσουν άγνωστους χορούς από το Ρουμλούκι, που βρίσκεται στον Νομό Πιερίας.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με δύο ακόμα τμήματα. Από τους Ενήλικες Πέμπτης σε χορούς Δωδεκανήσων και τους νεαρούς Θρακιώτες σε χορούς Δυτ. Θράκης και Γκαγκαβούζηδων.