emporikos-neo-ds

Συνήλθε σε σώμα το νέο προεδρείο του Εμπορικού και εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας!

Για τη θέση του προέδρου έπεσαν στο τραπέζι  δυο υποψηφιότητες, αυτή του Κου Παπαδόπουλου από πλευράς Εμπορικής Ενότητας και του κου Αλεξόπουλου απο πλευράς Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων.

Πρόεδρος με πέντε-τέσσερα ο κος Παπαδόπουλος!!

Παίρνοντας το λόγο ως νέος πρόεδρος ο κ.Παπαδόπουλος είπε,  πως θα είναι Πρόεδρος για όλους τους εμπόρους και του Κέντρου και της Περιφέρειας! Όπως και για τους ισχυρούς  αλλά και τους αδύναμους!!

Ενώ τόνισε…

”Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή. Τα προβλήματα είναι για όλους, γι αυτό πρέπει να βρεθούν και  λύσεις, μέσα απο σχέδιο, μελέτη και οργανωμένο πρόγραμμα!!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο βρέθηκαν πολλά μέλη του Συνδυασμού!!

emp[oriki-enotisa-ds-emporikos

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου!!

Από τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 31 Ιανουαρίου μεγάλος νικητής βγήκε η Εμπορική Ενότητα με επικεφαλής τον Λάμπη Παπαδόπουλο! Σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου το νέο Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα!!

Μία προσπάθεια εξωστρέφειας, ανάδειξης των τοπικών προβλημάτων σε δευτεροβάθμιο όργανο μέσω της  ΟΕΕΣΠ που είναι μέλος  αλλά και σε τριτοβάθμιο μέσω της ΕΣΕΕ που είναι αντιπρόσωπος  ο νέος  Πρόεδρος  του Εμπορικού συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος,  η γνώση και η εμπειρία πάνω σε συνδικαλιστικά  θέματα,   ήταν και ένας ακόμα λόγος που οι έμποροι εμπιστεύθηκαν για δεύτερη φορά τον άνθρωπο που   όπως όλα δείχνουν, διατίθεται  να προσφέρει τα μέγιστα στη μικρομεσαία επιχείρηση και στους εμπόρους της περιοχής.

Με πρόγραμμα, μελέτη και όραμα, μέσα από τον αγώνα που έκανε τους τελευταίους μήνες σε συναντήσεις με  φορείς της περιοχής, απέδειξε πως όχι μόνο είναι ανοικτός σε όλους και σε όλες τις προτάσεις για την άνθιση της τοπικής οικονομίας, αλλά  πέτυχε ακόμα και αμφισβητίες, να τους φέρει με το μέρος του και να αντιστρέψει τους όρους και τα μέχρι χθες δεδομένα.

Σεμνότητα, ταπεινότητα, καθαρά μάτια, το καταστατικό του συλλόγου που το κρατούσε σαν κόρη οφθαλμού συνέχεια μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια και το πάθος του είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που αναγνωρίσαμε στο πρόσωπό του!!

Το νέο προεδρείο απαρτίζεται από  ανθρώπους , που συμμετέχουν πρώτη φορά στα κοινά  που όμως όλοι τους δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου τουλάχιστον εδώ και μία εικοσαετία με γνωστές υγιείς επιχειρήσεις! Μπορεί να μη έχουν ασχοληθεί ξανά με το εμπορικό κομμάτι από τη συγκεκριμένη θέση, αλλά αυτή τους η απειρία είναι και το θετικό τους στοιχείο.

 

Το  κέφι, η διάθεση να προσφέρουν  και οι γνώσεις του επικεφαλής ελπίζουμε να φέρουν  άμεσα τα πρώτα δείγματα γραφής.

Ήδη απ’ ότι μαθαίνουμε ετοιμάζονται οι πρώτες δράσεις που σκοπό δεν έχουν μόνο τους εμπόρους αλλά και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο (σε λίγες μέρες θα ξέρουμε λεπτομέρειες).

Το σύνθημα μάλιστα  ‘’όλοι μαζί’’ ευχόμαστε να τους ακολουθεί για την επόμενη τριετία έτσι ώστε  να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι του νέου προεδρίου!

Εμείς ως τοπικός τύπος θα είμαστε αυστηροί κριτές αλλά και δίπλα,  όποτε μας ζητηθεί!

Ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή θητεία στο νέο προεδρίο!

 

Προεδρίο  εισαγωγικού επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας

Εμπορική Ενότητα

 

Πρόεδρος: Λάμπης Παπαδόπουλος

Αντιπρόεδρος: Kωνσταντίνος Κουλούρης

Γραμματέας: Νικολέτα  Χανδόλια

Ταμίας:Βασίλης Κερκελές

Μέλος: Παναγιώτης  Κοττάς

Ενωτική Κίνηση Εμπόρων

Μέλη: Mαρία Χρονοπούλου,  Γιώργος Αλεξόπουλος, Αρχοντούλα Παναγοπούλου, Δημήτρης Ντερντές

Της Ιωάννας Δημουλά