Παρουσία πολλών φίλων του συνδυασμού, Εμπόρων αλλά και υψηλών προσκεκλημένων πραγματοποίησε, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, τον αποκριάτικο χορό του ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας στο καφέ «Del Mar» στην παραλία του Αιγίου!

Πραγματικά ήταν συγκινητική τόσο η προσέλευση του κόσμου όσο και τα λόγια αγάπης και στήριξης για καλή θητεία και ευόδωση των στόχων του συνδυασμού από όλους τους παρευρισκομένους.

Ήταν μία πρώτη συνάντηση,  μόλις λίγες ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων τους, με όλους αυτούς που στήριξαν την «Εμπορική Ενότητα», τη σημερινή διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας!

Ο Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κουλούρης, η γεν. Γραμματέας Νικολέτα Χανδόλια, ο Ταμίας Βασίλης Κερκελές και το Μέλος Πάνος Κοττάς ευχαρίστησαν προσωπικά όλους τους παρευρισκομένους, ενώ αναφέρθηκαν στην επόμενη ημέρα που θα είναι η «Λευκή Νύχτα» μια βραδιά για όλους τους Εμπόρους, για όλα τα μαγαζιά και γενικά όλη την Αιγιάλεια. Θα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα μιας σειράς παρεμβάσεων, δράσεων, ενοχλήσεων εκεί που πρέπει για να μπορέσει επιτέλους η αγορά να ζωντανέψει να φύγει πλέον αυτό το αίσθημα της μιζέριας, της αφάνειας και του σχεδόν τίποτα που είχε εγκατασταθεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, όπως είπε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος.

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες του που βοήθησαν μέσα σε τόσο μικρό διάστημα για την διοργάνωση του χορού και δούλεψαν άοκνα, πάντα στο πλευρό του, για να πραγματοποιηθεί η βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Παρότι μάλιστα το διάστημα των δέκα ημερών ήταν ελάχιστο και ο χώρος τεράστιος, κατάφεραν με τον επαγγελματισμό και τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του «Del Mar» κ.Σάκη Αλεξίου να δημιουργήσουν μια όμορφη και ζεστή βραδιά αποδεικνύοντας πως όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε στο ΕΚΑΜΕ. Αυτό ήταν και το έναυσμα, για το νέο Προεδρείο, αυτός είναι και ο στόχος του επανεκλεγμένου Προέδρου, κάθε τι που γίνεται να έχει έναν σκοπό, ιερό μάλιστα. Χοροί γίνονται από όλους, ο σκοπός όμως είναι αυτός που κάνει την κάθε εκδήλωση μοναδική. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός του Εμπορικού Συλλόγου να καταφέρει να ενώσει όλες τις υγιείς ομάδες για να δημιουργήσουν όλοι μαζί σιγά – σιγά τα θεμέλια για το αύριο του Εμπορικού κόσμου!

Η βραδιά όπως ήταν αναμενόμενο κύλησε με πολύ κέφι και χορό από τις δύο σχολές χορού, της κας Χαράς Βάκρινου με τη σχολή χορού «dancing club» και τη σχολή χορού του Γιώργου Λαπαναϊτη «Danza con Fuerza». Πέρα από το πρόγραμμά τους που ήταν πραγματικά εξαιρετικό, ξεσήκωσαν τον κόσμο και ακολούθησε το καθιερωμένο αποκριάτικο γλέντι!

Μεγάλοι χορηγοί της βραδιάς το αρτοποιείο Μπομποτσιάρη που προσέφερε τον πλούσιο μπουφέ και ο Πάνος Γεωργακόπουλος που προσέφερε τυριά και αλλαντικά. Εντυπωσιακές ήταν οι αποκριάτικες αμφιέσεις αλλά και το μακιγιάζ στο κλίμα των ημερών που είχε γίνει από το κέντρο αισθητικής της Μαίρης Καβούνη!

Στη λαχειοφόρο που ακολούθησε δόθηκαν πλούσια δώρα! Μάλιστα πολλά από αυτά ήταν μεγάλης αξίας και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους Εμπόρους που τα προσέφεραν.xoros-emporoi2Παρόντες στην Εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της ΟΕΕΣΠ Γιώργος Βαγενάς, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραϊσκος, ο Πρόεδρος του ΔΣ Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνου, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Γιδά, ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Αιγίου Μιχάλης Κωστάκης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Γκιώνης, ο οικονομικός επόπτης της ΟΕΕΣΠ & π.Πρόεδρος του Εμπορικού Σπύρος Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας Σταύρος Καραδημητρόπουλος, ο υπεύθυνος αθλητισμού πολιτισμού της ΝΟΔΕ για την Αιγιάλεια Νίκος Κωσταρίδης, ο τοπικός σύμβουλος Διονύσης Λουκόπουλος, ο τοπικός σύμβουλος και μέλος του Εμπορικού Σωκράτης Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι βουλευτών, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί εκπρόσωποι ΜΜΕ.