Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, συνοδεία ιερέων, τίμησε φέτος με την παρουσία του και ευλόγησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” στη Ροδοδάφνη.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά της Μονάδας στην ευρύτερη περιοχή, ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, χαιρέτισε και στήριξε με λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης έναν προς έναν τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, ενώ ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά που ήδη ξεκίνησε.

Ακολούθως, το λόγο έλαβε ο διευθυντής και ιδιοκτήτης της ΜΟνάδας Αιμοκάθαρσης, ιατρός-νεφρολόγος κ. Παναγιώτης Φουντάς, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνικό, διοικητικό) για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά, ώστε να προσφέρονται άρτιες υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, στους νεφροπαθείς συντοπίτες που τις χρειάζονται.

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους η κα Υφαντή Κατερίνα, παιδίατρος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, ο κ. Κοίλιας Σωτήριος, ειδικός παθολόγος και τ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, ο κ. Παπαδογιαννάκης Απόστολος, νεφρολόγος και τ. διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο κ. Καραΐσκος Νικόλαος, αντιδήμαρχος καθαριότητας και εκπρόσωπος του δημάρχου Αιγιαλείας και ο κ. Πατσόπουλος Άρης, εκπροσωπώντας τον βουλευτή Αχαΐας κ. Ανδρέα Κατσανιώτη.