Τρεις νέες ταινίες στο πρόγραμμα προβολών του δημοτικού κινηματογράφου «Απόλλων», από την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου! Η νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι με το Μάθιου ΜακΚόναχι, έρχεται για να συναρπάσει το κοινό! Μπορεί ο Κλίντ Ίστγουντ να έχει ξεπεράσει τα 90 του χρόνια αλλά η σχέση του με τον κινηματογράφο παραμένει ζωντανή και ακμαία! «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» είναι η νέα ταινία του Ίστγουντ που παραμένει πιστός στη μεταφορά αληθινών ιστοριών, στη μεγάλη οθόνη. Το «Ντουλίτλ», με πρωταγωνιστή τον  Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τον Αντόνιο Μπαντέρας, υπόσχεται μια περιπέτεια επικών διαστάσεων!

 

“The Gentlemen”

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου ΜακΚόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του. Οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ και Χιου Γκραντ σε μια κλασική crime ταινία του Γκάι Ρίτσι.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Ηθοποιοί: Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάρλι Χάνμαν, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Ντόκερι, Τζέρεμι Στρονγκ, Έντι Μάρσαν, Κόλιν Φάρελ, Χιου Γκραντ

Διάρκεια: 120 λεπτά

 

«Η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ»

«Βρέθηκε βόμβα. Έχετε τριάντα λεπτά». Ο κόσμος γνώρισε τον Ρίτσαρντ Τζούελ ως τον φύλακα που ανακάλυψε ένα βομβιστικό μηχανισμό και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα το 1996. Χάρη στην ακαριαία δράση του, μετατράπηκε σε ήρωα και έσωσε πολλές ζωές. Μέσα σε λίγες μέρες, όμως, έγινε ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος του FBI και κατηγορήθηκε από τον Τύπο και το κοινό, χωρίς βάσιμες αποδείξεις. Από τότε η ζωή του άλλαξε δραματικά και αμετάκλητα.

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ

Ηθοποιοί: Πολ Ουόλτερ Χάουζερ, Σαμ Ρόκγουελ, Κάθι Μπέιτς, Τζον Χαμ, Ολίβια Ουάιλντ, Νίνα Αριάντα

Διάρκεια: 131 λεπτά

 

 «Ντουλίτλ»

Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ (Ντάουνι Τζούνιορ), ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα (Τζέσι Μπάκλεϊ) αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Γκέιγκαν

Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μάικλ Σιν, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζον Σένα, Χάρι Κολέτ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Φράνσις ντε λα Τουρ, Κάρμεν Ετζόγκο, Ρέιφ Φάινς, Σελίνα Γκόμεζ, Τομ Χόλαντ, Ράμι Μάλεκ, Κουμάιλ Ναντζιάνι, Κρεγκ Ρόμπινσον, Οκτάβια Σπένσερ, Έμα Τόμσον

Διάρκεια: 105 λεπτά

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών-εκδηλώσεων:

Πέμπτη 6 και 7 Φεβρουαρίου

  • «Ντουλίτλ», στις 17:00 (υποτιτλισμένο)
  • «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ», στις 19:00
  • “Gentlemen”, στις 21:30

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

  • «Ντουλίτλ», στις 17:00 (μεταγλωττισμένο)
  • «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ», στις 19:00
  • “Gentlemen”, στις 21:30

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου

  • «Ντουλίτλ», στις 17:00 (υποτιτλισμένο)
  • “Gentlemen”, στις 19:00
  • “Lunch Box”στις 21:30, Προβολή Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου σε συνεργασία με τα ΔΙΕΚ Αιγίου και καλεσμένο τον ινδό Karan Prasher. Από τις 21:00 θα υπάρχει γευσιγνωσία και παρουσίαση της ινδικής κουζίνας.

Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

  • «Ντουλίτλ», στις 17:00 (μεταγλωττισμένο)
  • “Gentlemen”, στις 19:00
  • «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ», στις 21:30