Ευχαριστήριο Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας

0
106

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα διοίκηση του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, αποφασίσαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας, όλους εσάς που μας στηρίξατε ώστε να πραγματοποιήσουμε τον αποκριάτικο χορό μας. Τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ.

Ευχαριστούμε πραγματικά όλα τα καταστήματα της πόλης μας που αμέσως προθυμοποιήθηκαν και προσέφεραν πολλά και όμορφα δώρα για τη λαχειοφόρο που θα υλοποιηθεί στη διάρκεια της εκδήλωσης. Μάλιστα κάποια από αυτά τα δώρα είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και ευχαριστούμε θερμά! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις δύο σχολές χορού, που θα μας συντροφέψουν το βράδυ του χορού, δημιουργώντας μια ξεχωριστή αποκριάτικη ατμόσφαιρα!

Την κυρία Χαρά Βάκρινου με τη σχολή χορού dansing club που θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα!

Τον Κο Γιώργο Λαπαναΐτη με τη σχολή χορού danza con fuerza στην Π. Χαραλάμπους 7 που θα παρουσιάσει επίσης κάτι εξαιρετικό!

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους μας χορηγούς το Αρτοποιείο Μπομποτσιάρη και την κ. Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη για την προσφορά του μπουφέ, την μεγάλη βραδιά!!

Τον Πάνο Γεωργακόπουλο με το κατάστημα τυροκομικών για την προσφορά ορεκτικών. Τέλος τα ΜΜΕ της περιοχής μας, για το χώρο που διέθεσαν στις σελίδες τους, ηλεκτρονικές και έντυπες για την προβολή της γιορτής μας.

Εφημερίδα Πρώτη της Αιγιαλείας,

Εφημερίδα Ημερήσιος Αχαΐας,

Ράδιο Αίγιο,

Φιλόδημο,

Τύπος της Αιγιάλειας,

Aigialeia press,

RadioAigialeia.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και την τιμή που μας κάνετε στην πρώτη μας επίσημη διοργάνωση!!