Κρατάει την εμφάνιση το Σεριφάτο

0

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω στην Αθήνα το Σεριφάτο, παρά την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες της ομάδας.

Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις το Αίγιο στην Καλλιθέα απέναντι στον τοπικό Έσπερο, ωστόσο δεν κατάφερε να αποδράσει με βαθμό ή βαθμούς. Οι παίκτες του Στάθη Μπουρδόπουλου απέδειξαν ότι παρά τις πολλές απουσίες και με κινητήριο μοχλό μία και μοναδική 7αδα στάθηκαν ανταγωνιστικά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και την δυσκόλεψαν να φτάσει στην 5η νίκη της. Ταυτόχρονα το Αίγιο φάνηκε ικανό να αποσπάσει και θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μία πολύ καλή έδρα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ολοκληρώσει την ”έκπληξη” της αγωνιστικής.

Αγωνιστικά, το Σεριφάτο έχοντας μια δεμένη άμυνα κράτησε το σκορ στα μέτρα της, σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ σε πολλά σημεία της αναμέτρησης όπου η κούραση άρχισε να δείχνει ”Αχίλλειος πτέρνα” για τους Αιγιώτες, οι καθοριστικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα  Π. Γιδά έδιναν εκ νέου την ώθηση. Επιθετικά το Σεριφάτο βρήκε λύσεις από την περιφέρεια με τον Χατζηγιάννη να πετυχαίνει 8 τέρματα και τους Χριστοδουλόπουλο και Αλεξόπουλο να μοιράζονται από 4. Για την ιστορία το φινάλε της αναμέτρησης έδωσε το δίποντο στην ομάδα της Αθήνας με σκορ 24-18.

Έσπερος Καλλιθέας – Σεριφάτο Αιγίου 24-18

Πεντάλεπτα: 2-0, 4-2, 6-4, 7-5, 9-7, 11-9 (ημχ.), 14-10, 16-14, 19-14, 21-16, 23-16, 24-18

Π.Ο. Καλλιθέας Έσπερος: Φωτόπουλος, Παπαδημητρίου 3, Πανταζής 6, Γεωργακίδης 1, Δουμπαρατζής 1, Δαλέκος 3, Hanelli, Μασουρίδης, Καύκουλας 5, Μπρέλλας 1, Γκόλφης, Φούντας Α., Τσέλιος, Φούντας Δ. 1, Πολλάκης 3.

Α.Λ.Κ Σεριφάτο Αιγίου (Μπουρδόπουλος): Χατζηγιάννης 8, Σμυρνιώτης, Χριστοδουλόπουλος  4, Αλεξόπουλος 4, Γραμματικάς, Σταυρίδης, Θέρμος 1, Μουντζουρούλιας 1, Γιδάς.

Διαιτητές: Καρυδάκης – Λεφάκης. Δίλεπτα: 0 – 4, Πέναλτι: 4/7 – 2/3.