Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το πρωί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιερώνυμο, καθώς τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως «πλημμύρισαν» από παιδικές φωνές και συγκεκριμένα μαθητών και μαθητριών δύο σχολείων τού Αιγίου που τον επισκέφθηκαν για να του ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11π.μ. μαθητές και μαθήτριες από το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου και (ακολούθως) από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς, προσήλθαν στο γραφείο τού Σεβασμιωτάτου, όπου έψαλλαν τα κάλαντα αλλά και τραγούδησαν  διάφορα  χριστουγεννιάτικα  τραγούδια,  ευχόμενοι  με  τον τρόπο τους τα «Χρόνια Πολλά» σε όλους.

Ο Σεβασμιώτατος άκουσε με πολλή προσοχή και συγκίνηση τα παιδιά, ευχαριστώντας παράλληλα όλους για αυτή την πρωτοβουλία και ευχάριστη έκπληξη που του επιφύλαξαν.«Με αυτό το πνεύμα να είστε πάντοτε» ήταν η ευχή του Ποιμενάρχη μας, ο οποίος ακολούθως υπενθύμισε στα παιδιά να μην λησμονήσουν να επισκεφθούν τον Χριστό μας στο σπίτι Του, την Εκκλησία, την ημέρα της γιορτής Του, τα Χριστούγεννα.

Αποχαιρετώντας τους μαθητές και τις μαθήτριες, αφού πρώτα τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους, τους υποσχέθηκε ότι μετά τις άγιες ημέρες θα τους επισκεφθεί στα σχολεία τους. Τα παιδιά, από την πλευρά τους, προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας χριστουγεννιάτικες κάρτες και κατασκευές, ευχαριστώντας τον για την αγάπη και την οικειότητα που τους έδειξε, λαμβάνοντας τέλος με σεβασμό την Αρχιερατική του ευχή.KALANTA3

KALANTA3

KALANTA2