Στο ΕΚΑΜΕ με τον διευθυντή κ. Στεφανίδη, βρεθήκαμε ως ”Εμπορική Ενότητα” την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, όπου  ξεναγηθήκαμε στους χώρους  όπου γίνονται όλες οι δραστηριότητες και οι θεραπευτικές ασκήσεις. Γνωρίσαμε τους εκπαιδευόμενους, μιλήσαμε με τους εκπαιδευτικούς, ενώ ο ίδιος ο κος Στεφανίδης για περισσότερο από δύο ώρες μας μίλησε για το όραμα και τα άμεσα σχέδια του!  Εγώ ο ίδιος προσωπικά προσέφερα δυο τσάντες με πλαστικά καπάκια που είχαμε συγκεντρώσει στον χώρο εργασίας μας καθώς και φρέσκα αυγά δικής μας παραγωγής για το πρωινό των εκπαιδευομένων!

Υποσχεθήκαμε ως ”Εμπορική Ενότητα” και ως επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου πως θα  στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε  όσο μπορούμε το ΕΚΑΜΕ έτσι ώστε να μεταστεγαστεί στο νέο τους κτίριο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ένα όραμα της διοίκησης που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις  σε πάνω από 100 άτομα με ειδικές ικανότητες να μπορούν να φιλοξενούνται στα σπιτάκια τους όλο το εικοσιτετράωρο, όχι μόνο από το Αίγιο αλλά και από γειτονικές περιοχές!

Ολοκληρώekame - papadopoulos 2νοντας την επίσκεψη, δεσμευτήκαμε ως επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας πως με  ιδιαίτερη κατανόηση και ευαισθητοποίηση θα είμαστε στο πλευρό του ΕΚΑΜΕ  προσθέτοντας έτσι ένα λιθαράκι σε θέματα ευημερίας των ατόμων με ειδικές δεξιότητες!!

Λάμπης Παπαδόπουλος