Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, επέστρεψε για 8η χρονιά, μεταμορφώνοντας το πάρκο των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο» και υπόσχεται να γίνει το Πάρκο των Χριστουγέννων για ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο, μιας και είναι το μοναδικό στο είδος του στην ευρύτερη περιοχή!

Φέτος οι διαχρονικοί ήρωες των παραμυθιών που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, έρχονται στο Πάρκο των Χριστουγέννων μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων, μαζί με ένα περιβαλλοντικό μήνυμα που σηματοδοτεί την στροφή προς την κυκλική οικονομία, μέσα από ένα ταξίδι στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο».

Πρόγραμμα Κυριακής 15 Δεκεμβρίου

11:00

«Angels Sing for Christmas», με ατμοσφαιρικές μελωδίες το φωνητικό σύνολο της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας μας γεμίζει προσδοκίες. Πιάνο: Βασιλική Νάσση.

12:00

Η Ωραία Κοιμωμένη, η Πεντάμορφη και η Σταχτοπούτα καλωσορίζουν τον Άϊ Βασίλη στο Πάρκο των Χριστουγέννων. Χορογραφίες/Ρυθμική γυμναστική: Teodora Vasileva -Nexus Gym.

17:00

Η ομάδα Λαμποίκος μας παρουσιάζει τον ήρωα της ανακύκλωσης, όπου συναντά τον οικολόγο καλικάντζαρο Κάλι Καλ μέσα σε μία χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Από την Αναστασία Ευσταθίου και την Αθηνά Σκανδάμη.

18:00

«THE UGLY DUCLING», οι μαθητές παίζουν και τραγουδούν σε ένα τρυφερό και συγκινητικό παραμύθι με διαχρονικά μηνύματα για τη διαφορετικότητα, το bullying και τον κοινωνικό ρατσισμό. Από το Κέντρο ξένων γλωσσών Κόνι Ηλιακοπούλου.

■ Μην ξεχάσετε την προβολή της ταινίας «Μαλλιά Κουβάρια» στις 16:30 στον «Απόλλωνα», με δώρα και εκπλήξεις!