diakopto - dimarxosdiakopto - dimarxosΔιαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους σωματείων και φορέων του Δήμου, είχε την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του με την κοινωνία και τους πολίτες. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος συναντήθηκε με τις διοικήσεις του ΕΚΑΜΕ ΑμΕΑ Αιγίου, του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, του συμβουλίου της Κοινότητας Διακοπτού και της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (παράρτημα Αιγίου).

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, ο κ. Καλογερόπουλος ενημερώθηκε για τρέχοντα ζητήματα, καθώς και για διάφορα αιτήματα των φορέων που εστιάζονται κυρίως σε διευκολύνσεις πρόσβασης σε κτίρια, στέγασης συλλόγων και υποστηρικτικών δράσεων, για τις οποίες ζητήθηκε η αρωγή του Δήμου, ενώ έγινε ιδιαίτερη μνεία και στο ζήτημα της στέγασης του νηπιαγωγείου Διακοπτού.

filologoi - dimarxosΟ δήμαρχος εξέφρασε την άποψη πως μια κοινωνία κρίνεται και από τον τρόπο που αντιμετωπίζει και εξυπηρετεί τις ευπαθείς ομάδες και τους αδύναμους συμπολίτες. Διαπίστωσε, δε, σύμπτωση φιλοσοφίας με τους συνομιλητές του, ζητώντας αλληλοκατανόηση και συνεργασία και δεσμεύτηκε για τη συνδρομή του Δήμου προς την επίτευξη κάθε ρεαλιστικού στόχου.