Στην Επιμελητηριακή έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019» ο Λάμπης Παπαδόπουλος

0

Ως τ. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, επικεφαλής του συνδυασμού «Εμπορική Ενότητα», αλλά και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, ο Λάμπης Παπαδόπουλος, παραβρέθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στην Επιμελητηριακή έκθεση των επτά νομών της Πελοποννήσου «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019» που διεξάγεται στην πόλη της Τρίπολης από τις 13 έως και τις 17 του μήνα και σαν στόχο έχει να προβάλλει την παραγωγικότητα, την καινοτομία αλλά και την εξέλιξη των επιχειρήσεων. Εκεί συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ο.Ε.ΕΣ.Π. και Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Γιώργο Βαγενά ο οποίος εκπροσωπούσε το περίπτερο της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο: «Με λύπη διαπίστωσα πως τόσο η πόλη του Αιγίου όσο και η ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας, ήταν απούσα από αυτή την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση, που ήδη έχουν επισκεφτεί χιλιάδες κόσμου, με event να διαδέχονται το ένα το άλλο. Κατά την ξενάγηση μου στον χώρο της έκθεσης παρατήρησα, πως επιχειρήσεις παρόμοιες με αυτές της περιοχής μας, εισέπρατταν μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες.

Σαν επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας θα παλέψω να υπάρχει κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας με το Επιμελητήριο Αχαΐας ώστε στην επόμενη έκθεση, η Αιγιάλεια να δώσει δυναμικό παρών προκειμένου να μάθει ακόμα περισσότερο ο κόσμος, τα σπουδαία σε ποιότητα προϊόντα, που παράγει η περιοχή μας, καθώς και τις ενεργές και δυναμικές επιχειρήσεις της! Έχουμε και τη θέληση και τη γνώση να το πετύχουμε!!!».

 pelop expo 1