Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών το Σεριφάτο Αιγίου, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από το Καματερό. Αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα για το Γυναικείο τμήμα, το οποίο ωστόσο έχει να κρατήσει αρκετά θετικά στοιχεία από την αναμέτρηση, όπως είναι τα εκρηκτικά 5λεπτα που σημείωσαν οι παίκτριες του και το πείσμα για την ολική ανατροπή, η οποία ωστόσο δεν ήρθε. Αγωνιστικά το Καματερό πήρε από νωρίς βραχεία κεφαλή ενός τέρματος στο σκορ και κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίωρο του ημιχρόνου με 4-3 υπέρ του. Στο επόμενο δεκαπεντάλεπτο μία δίλεπτη αποβολή, καθώς και δύο μικροτραυματισμοί αθλητριών του Αιγίου στάθηκαν ικανοί παράγοντες για να κλείσει η Αθηναϊκή ομάδα το ημίχρονο με σκορ 13-7.

Στην επανάληψη οι παίκτριες του Καματερού συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον οποίο τέλειωσαν το πρώτο μισάωρο και κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμα στα 9 τέρματα. Το Σεριφάτο δεν τα παράτησε και με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ”ψαλιδίσει” την διαφορά στα 3 τέρματα, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει την ανατροπή του παιχνιδιού. Το τελικό αποτέλεσμα (24-19) διαμορφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Την αναβολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού ανδρών μεταξύ του Πήγασου Κυψέλης και του Σεριφάτο Αιγίου στο γήπεδο του Μετς αποφάσισε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος με αφορμή την πτώση σοβάδων εντός του αγωνιστικού χώρου, έπειτα από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις που έπληξαν την Αττική. Έτσι η Αιγιώτικη ομάδα θα ξεκινήσει το ταξίδι της στην Β’ Εθνική κατηγορία την ερχόμενη Κυριακή από το Αίγιο όπου θα φιλοξενήσει τον μαχητικό Έσπερο.