Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι του έργου AGROINNOECO θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της συνεργασίας των τεσσάρων χωρών-εταίρων (Ελλάδα-Κύπρος-Αλβανία-Βουλγαρία), σε διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» (Αγίου Ανδρέου 16) στην Πάτρα.

Σκοπός της διημερίδας είναι η ενημέρωση για τις δράσεις που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου, η εμπειρία που αποκτήθηκε από το πρόγραμμα και η ανάδειξη καλών πρακτικών και κατευθύνσεων για την βιωσιμότητα του εγχειρήματος.

Το ευρωπαϊκό έργο «ΑGROINNOECO» χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Balkan-Mediterranean και στοχεύει στην ωρίμανση και ενσωμάτωση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στον αγροδιατροφικό τομέα, μέσω της δημιουργίας μιας διαδικασίας και μιας δομής στήριξης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Η διημερίδα απευθύνεται σε:

  • υφιστάμενους επιχειρηματίες που εντάσσονται στον αγροδιατροφικό τομέα,
  • δυνητικούς επιχειρηματίες που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν στον αγροδιατροφικό τομέα με την ανάπτυξη ενός σχεδίου βάσει της δικής τους επιχειρηματικής ιδέας,
  • ενδιαφερόμενους για καινοτομικές δράσεις στην Αγροδιατροφή,
  • φορείς άσκησης πολιτικής στον τομέα της αγροδιατροφής και της επιχειρηματικότητας γενικότερα.

Προσκεκλημένοι ομιλητές στην διημερίδα θα είναι εκπρόσωποι των φορέων όλων των εταίρων από την Ελλάδα, την Αλβανία, την Βουλγαρία και τη Κύπρο, καθώς επίσης και εκπρόσωποι δομών στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στην εκδήλωση, θα πρέπει να εγγραφούν στη φόρμα: https://forms.gle/krs3FTQDtq6eTCZR7