Μετά από ανάληψη πρωτοβουλίας του Προέδρου της Κοινότητας Γεωργίου Ρόζου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων του Δήμου Αιγιάλειας και την ευγενική δωρεά των τοπικών συλλόγων, Εμπορικού Συλλόγου Σελιανιτίκων – Λόγγου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος με την μίσθωση κατάλληλου καλαθοφόρου οχήματος, αντικαταστάθηκαν αρκετοί χαλασμένοι λαμπτήρες στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου του οδοφωτισμού της περιοχής των Σελιανιτίκων.

Μάλιστα, σε μερικές οδούς η τελευταία φορά που είχαν αλλάξει οι λαμπτήρες στον οικισμό ήταν μέχρι και… δέκα χρόνια πίσω! Επίσης, κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης των καμένων λαμπτήρων, διαπιστώθηκαν και τεχνικά ζητήματα σε στύλους του ηλεκτροφωτισμού για τα οποία φρόντισε ο Πρόεδρος άμεσα να ενημερώσει εγγράφως τις αρμόδιες υπηρεσίες για την επισκευή τους.

Με δήλωσή του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σελιανιτίκων Γεώργιος Ρόζος αναφέρει ότι: «καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα του χωριού μας και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων. Ευχαριστώ θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Σελιανιτίκων – Λόγγου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων Ήλιος για την συνεισφορά τους με την παροχή του καλαθοφόρου οχήματος. Ήδη, έχουμε κάνει και την απαραίτητη καταγραφή των υπολοίπων λαμπτήρων που χρήζουν αλλαγής και ελπίζουμε στο προσεχές διάστημα σε συνεννόηση με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία να προχωρήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας τους».rozos