Ο Δήμος Αιγιαλείας σας καλεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», Κανελλοπούλου 12, Αίγιο, στο πλαίσιο των Ενημερωτικών Ημερίδων που θα πραγματοποιήσει το CSI Institute σε 10 Δήμους της χώρας, με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, με την υποστήριξη της COSMOTE.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση της οικογένειας στην ασφαλή χρήση του διαδικτύου, το CSI Institute, με την υποστήριξη της COSMOTE, διοργανώνει μία σειρά από ενημερωτικές ημερίδες για γονείς και παιδιά, σε 10 Δήμους της Ελλάδας. Οι ευκαιρίες που φέρνει το διαδίκτυο, αλλά και οι πιθανοί κίνδυνοι που ελλοχεύουν στο ψηφιακό περιβάλλον, κυρίως για τα παιδιά, αναδείχθηκαν ως οι βασικές επιμορφωτικές ανάγκες του κοινού, βάσει του οποίου διαμορφώθηκε η θεματολογία του κύκλου των ενημερωτικών ημερίδων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι πολίτες του Δήμου Αιγιαλείας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την έμπειρη επιστημονική ομάδα του CSI Institute για θέματα ορθής χρήσης της τεχνολογίας, ασφαλούς πλοήγησης, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών. Συμμετοχή Ελεύθερη.