Με νίκη ao aigialeion - 2ξεκίνησε ο Α.Ο. Αιγιαλέων, το περασμένο Σάββατο, την 1η αγωνιστική στην Α2 εθνική κατηγορία με αντίπαλο την ομάδα των Νέων Βύρωνα επικρατώντας με καθαρό σκόρ 3-0 σετ. 25-20, 25-23, 25-21.

Για την ομάδα αγωνίστηκαν οι: Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Σαλαβασίδης, Χασάπης, Κανάς, Σύρος (L) Αναστασόπουλος (L) και Κοσμάς, Παπασταθόπουλος, Νανόπουλος, Δασκαλόπουλος, Γεράνιος, Καραγιάννης.

Coach – Παπαδόπουλος Παν.

Η διοίκηση και οι αθλητές του Αιγιαλέων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του στο γήπεδο και ιδιαίτερα τον Μάριο Βαλαβάνη και τους ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου Γ.Σ. όπου τους εύχεται να επιστρέψουν τον ιστορικό σύλλογο στις μεγάλες κατηγορίες.

Μεγάλη χαρά έδωσε και οι παρουσία μικρών παιδιών από το δημοτικό σχολείο Σελιανιτίκων που και αυτά με την σειρά τους έδωσαν ακόμα μία όμορφη εικόνα στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι μικροί φίλοι φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές της ομάδας και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο παιχνίδι την 3η αγωνιστική (2/11) με αντίπαλο την ομάδα της Γ.Ε. Ηρακλείου.

Για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι στην ανάπαυλα των σετ είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε το υπέροχο χορευτικό της Νατάσας Καραγεωργου από το Dance Academy του Αιγιαλέων και η ομάδα την ευχαριστεί πολύ για αυτό.