Την Δευτέρα 2-9-2019 και ώρα 14.00, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, συνάντηση με τους Βουλευτές του Νομού μας.

Παρόντες ήταν οι Βουλευτές κκ Άγγελος Τσιγκρής, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσονας Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Σία Αναγνωστοπούλου, Κωνσταντίνος Μάρκου και ο εκπρόσωπος του κ. Γεωργίου Παπανδρέου, Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης.

Θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ανταλλαγή απόψεων για εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα της Αιγιάλειας, με προεξάρχον θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων.      Υπήρξε πολύ γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Όλοι οι βουλευτές δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν το αίτημα του Δήμου για έκτακτη επιχορήγηση και ότι θα είναι αρωγοί στη διεκδίκηση χρηματοδότησης, Επίσης δήλωσαν ότι θα είναι υποστηρικτές όποιου σχεδίου εκπονηθεί από τον Δήμο για την διαχείριση των απορριμμάτων. Προτάθηκε, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, να γίνει συνάντηση με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων, με δεδομένο ότι το πρόβλημα των απορριμμάτων είναι κοινό.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την βαθιά ικανοποίηση του για  την άμεση ανταπόκριση των Βουλευτών και δήλωσε  ότι προσδοκά ουσιαστική και συνεχή συνεργασία στο μέλλον.