Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 31 Αυγούστου στο Αίγιο η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού συμβουλίου, των Προέδρων και των συμβούλων των κοινοτήτων του Δήμου Αιγιάλειας.

Η θητεία της νέας τοπικής αρχής στην κοινότητα Σελιανιτίκων ξεκίνησε από τις αρχές Σεπτεμβρίου, με την ευχή να έχει μια καλή αυτοδιοικητική πορεία τόσο για την καλή λειτουργία της κοινότητας όσο και για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γεώργιος Ρόζος δίνει το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας αναφέροντας ότι: «η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, η βελτίωση των υποδομών στην κοινότητα και η καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε συντοπίτη μας είναι το τρίπτυχο που θα κυριαρχεί σε κάθε ενέργεια και δράση της τοπικής αρχής. Χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, με ειλικρινή διάλογο, πνεύμα σύμπνοιας, συλλογική δράση και σε αγαστή συνεργασία με την τοπική κοινωνία μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας».

Το τοπικό συμβούλιο Σελιανιτίκων είναι πενταμελές και απαρτίζεται από τους: Γεώργιο Ρόζο (Πρόεδρος), Ιωάννη Τζεβελέκα, Βασιλική Θεοδωροπούλου, Χαρίλαο Σταθακόπουλο και Σπύρος Σταθακόπουλο.

Επίσης, με την υπ’ αριθ. 01/2019 απόφαση του Προέδρου, η οποία αναρτήθηκε στο Πρόγραμμα Διαύγεια και είναι σε ισχύ από τις 03 Σεπτεμβρίου, καθήκοντα αναπληρωτή αυτού ορίστηκε να ασκεί ο τακτικός σύμβουλος Ιωάννης Τζεβελέκας.