Επιστολή στον κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο και στην νεοεκλεγείσα δημοτικής αρχή

0

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, θα θέλαμε να ευχηθούμε, τόσο στον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, καθώς και στους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών, που εκλέχθηκαν κατά τις δημοτικές εκλογές, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν, δύναμη,  υγεία και να φανούν δεόντως αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης των Δημοτών.

Ευελπιστούμε ότι η νεοεκλεγείσα Δημοτική Αρχή θα δώσει ώθηση στη λύση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία και ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας, στον τομέα της ανάπτυξης αλλά και των κοινωνικών και τεχνικών υποδομών.

Με δεδομένη την άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος μας και τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βιώνουμε, η νέα Διοίκηση του Δήμου πρέπει να αντιληφθεί ότι οι προσπάθειές της θα καρποφορήσουν μόνο, εφόσον απευθυνθεί με πνεύμα συνεργασίας σε όλες τις ζωντανές κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις του Δήμου.

Δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε ενεργά βοηθοί σε οποιοδήποτε θετικό έργο επιτελείται για τον τόπο μας και να ασκούμε εποικοδομητική κριτική με διάθεση συνεργασίας στα ορθά και καταγγελίας σε τυχόν λάθη και παραλείψεις, που θα έχουν αρνητικές συνέπειες για την κοινωνία και τον εμπορικό μας κόσμο τα συμφέροντα του οποίου θα προασπιζόμαστε πάνω απ’ όλα.

 

Με  Εκτίμηση
Η Πρόεδρος                                                                 Η Γενική Γραμματέας
Μαρία Χρονοπούλου                                                     Αρχοντούλα Παναγοπούλου