15.7 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΕκκλησιαστικάΆγγελος Τσιγκρής: «Γιατί δεν προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης της Παναγίας Τρυπητής στο...

Άγγελος Τσιγκρής: «Γιατί δεν προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο;»

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή τις χρονικές καθυστερήσεις έναρξης των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής αποτελεί θρησκευτικό σύμβολο ανυπολόγιστης αξίας για την Αχαΐα και ιδιαίτερα για την Αιγιάλεια.
Το έργο αποκατάστασης του ιερού προσκυνήματος βρίσκεται για μήνες σε αδικαιολόγητη στασιμότητα, ενώ η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας έχει μεταφερθεί επί μήνες στη Μητρόπολη του Αιγίου, με συνέπεια χιλιάδες πιστοί να αδυνατούν να το επισκεφθούν.
Πρέπει να εξασφαλισθούν άμεσα οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι, να καταγραφούν με ακρίβεια οι εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν και πάνω από όλα, να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.
Σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να συντονιστούν οι ενέργειες όλων των αρμοδίων φορέων.
Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την επιτυχημένη και γρήγορη ολοκλήρωση του έργου».
____________________________
Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 
ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular