Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων 2019

0

Έκλεισε και φέτος, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ένας ακόμη κύκλος μαθητικής ζωής για τους απόφοιτους μαθητές των λυκείων ολόκληρης της χώρας και βέβαια της περιοχής του Δήμου μας.

Συγχαίρουμε λοιπόν θερμά όλους τους μαθητές, που συμμετείχαν σ αυτήν την πρώτη  δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα  εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Πολλά συγχαρητήρια, επίσης,  αξίζουν στους γονείς  και τους εκπαιδευτικούς, που στη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων, στάθηκαν δίπλα τους. Κλείνοντας, για τους  μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν και να συνεχίσουν την προσπάθεια.  Οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία στην ζωή τους. Θα τους δοθούν επανειλημμένως οι δυνατότητες να εκπληρώσουν τους σκοπούς και τα όνειρά τους. Σε όλα τα παιδιά, είτε εισήχθησαν στη σχολή που επιθυμούσαν είτε όχι, καλή συνέχεια με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, με τη σιγουριά ότι η ζωή ανοίγει πολλές και ουσιαστικές ευκαιρίες, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Τέλος,  καλωσορίζουμε τους επιτυχόντες φοιτητές στο ΤΕΙ μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Εμπορικός κόσμος της Αιγιαλείας θα είναι  δίπλα τους για ότι χρειαστούν.

Με  Εκτίμηση
Η Πρόεδρος                                                                 Η Γενική Γραμματέας
Μαρία Χρονοπούλου                                                     Αρχοντούλα Παναγοπούλου