Παρουσίαση του βιβλίου «Παρασκήνια του έρωτα»

0

Έρωτας νεανικός, εξερευνητικός και άγουρος ή ώριμος και αργοπορημένος αλλά πάντοτε καλοδεχούμενος, έστω και καθυστερημένα. Έρωτας άδοξος, προδομένος, αίσιος και μετουσιωμένος σε βαθιά ριζωμένη αγάπη, ενσαρκωμένος σε απογόνους ή μεταλλαγμένος σε ρουτίνα και απογοήτευση, ακόμα και διάψευση. Έρωτας πανδαμάτορας, που αγνοεί ηλικιακά όρια, προκαθορισμένα φύλα, κοινωνικές προσταγές και προσδοκίες, απαιτώντας το δικό του μερίδιο από την πρόσκαιρη ύπαρξή μας.

Μικρές, αυτόνομες ιστορίες εμπνευσμένες από την ίδια τη ζωή μας, οι οποίες κρύβουν μέσα τους μεγάλες αιώνιες αλήθειες για την περίπλοκη ανθρώπινη φύση, για την αξία της φιλίας, για την αέναη αναζήτηση του έρωτα και της αγάπης, αλλά και για τα παρασκήνιά τους, τα οποία άλλοτε κρύβουν σατιρικά ευτράπελα στιγμιότυπα που προκαλούν το χαμόγελο κι άλλοτε σημαντικές επιπτώσεις στον ευάλωτο ανθρώπινο ψυχισμό που συγκινούν.

Η συγγραφέας, με λόγο απέριττο, μεστό και ενίοτε καυστικό, αποτυπώνει ολοζώντανα την εύθραυστη ανθρώπινη Ψυχή στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να συναντήσει το προαιώνιο άλλο της μισό, τον Έρωτα.

Βιογραφικό σημείωμα

Η Κατερίνα Ανδρικοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Σπούδασε νηπιαγωγός στο πανεπιστήμιο Κρήτης και απέκτησε μεταπτυχιακό στη Γλασκώβη (MEd Psychology). Έζησε αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, όπου ειδικεύτηκε στην Παιγνιοθεραπεία δουλεύοντας παράλληλα σε σχολεία και οργανισμούς. Σήμερα ζει στην Αθήνα με τον άντρα της και τους δύο γιους της. Εργάζεται ως νηπιαγωγός σε Δημόσιο Νηπιαγωγείο και ιδιωτικά ως παιγνιοθεραπεύτρια (Play therapist). Είναι μέλος της ΕΔΠΕ και της PTI.

Αρθρογραφεί ανά διαστήματα σε μεγάλα portals και sites που αφορούν το παιδί και την οικογένεια. Είναι συνιδιοκτήτρια των Writing spiders (προσωπικό blog) και ασχολείται ενεργά με το παιδικό βιβλίο. Γράφει για μικρά και μεγάλα παιδιά με μαύρο χιούμορ.

Από την Άνεμος εκδοτική κυκλοφορεί το βιβλίο της «Το καλοκαίρι της νύφης», 2012.

Η συγγραφέας Κατερίνα Ανδρικοπούλου και η Άνεμος εκδοτική

σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο

«Παρασκήνια του έρωτα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Μαίρη Ζαχαράκη, δημοσιογράφος.

Κατιάννα Θεοδωρακοπούλου, φιλόλογος.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν

η Φαίη Βάκρινου και η Ιωάννα Στεφανάτου.

Σκηνές από το βιβλίο θα ζωντανέψουν θεατρικά η Διονυσία Τζόβολου,

ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος και η Φιλίππη Ρούβαλη.

Τη βραδιά θα ντύσουν μουσικά οι «Dilemma».

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 19/7/2019 στις 21:00

στη παραλία του Αιγίου δίπλα από το Τουριστικό Περίπτερο.

[the_ad id=”46274″]

 

Υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α

ISBN: 978-960-642-003-0

σελ.: 226

σχήμα: 14×20,5 cm

τιμή:13,78€ με ΦΠΑ

(-10%): 12,40€ με ΦΠΑ

 

[the_ad id=”46704″]