Ένα ξεχωριστό βράδυ πέρασαν οι παίκτες του φιλικού αγώνα  5*5 την Κυριακή το βράδυ στο tiger sports klub.

Ήταν μία ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί και να νοιώσουν και πάλι παιδιά, μόνο που αυτή τη φορά τα παιδιά των περισσοτέρων βρίσκονταν στις εξέδρες και χειροκροτούσαν τους γονείς.

Οι περισσότεροι είχαν χρόνια να αθληθούν αλλά έβαλαν τα δυνατά τους, όσο μπορούσε φυσικά ο καθένας και έτσι γράφτηκε μία μοναδική στιγμή στην ιστορία του ποδοσφαίρου!! Όλοι οι αθλητές συγκινήθηκαν  μετά τον αγώνα με τα αναμνηστικά που δόθηκαν και έδωσαν υπόσχεση και για άλλους μελλοντικούς φιλικούς αγώνες!!

Αξίζει να σημειωθεί πως το κέφι ήταν αληθινό  και η πραγματική επιβράβευση ήταν το ότι βρέθηκαν όλοι μαζί μετα΄από καιρό, μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους!!

Η ιδέα ήταν του   Thanos Adamopoulos που πήρε σάρκα και οστά από το promotion του Spiros Triantafillou! Τιμήθηκε από τους εξής παίχτες- φίλους

[the_ad id=”46274″]

 

Giorgos Zobos

Kostas Deligiannis

Takis Kostopoulos

Panagiotis Kossaras

Κωστας κωστοπουλος

Spot Billys

Dimitris Liberis

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Mixalis Papamichail

George Fakos

George Temeneos

παναγιωτης ντερντες

Ilias Papanikolopoulos

Christos Mastrokiriakos

Αλέξανδρος Ρούβαλης

-Πατήρ Σωτήριος Καραγκούνιας-

-Γιάννης Κωσταντέλιας-

-Γιώργος Ζαχαράκης-

[the_ad id=”46274″]

 

Οι διοργανωτές του αγώνα ευχαριστούν

Όλους  όσους παρευρέθηκαν  στο tiger sports club  όπως και  την Katiana Latani με τις cheerleaders της, την Ιωάννα Δημουλά για την δημοσιογραφική βοήθεια της……και φυσικά τον Γιαννης Προκοπης για τη άψογη φιλοξενία του!!

Όσοι βρεθήκαμε εκεί απολαύσαμε ένα καταπληκτικό θέαμα και οφείλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!!

Για την ιστορία το σκορ του αγώνα ήταν 7-4 με σκόρερς

Αλέξανδρος Ρούβαλης : 3 γκολ

Γιώργος Τεμεναίος : 1 γκολ

Κώστας Δεληγιάννης :1 γκολ

Θανάσης Αδαμόπουλος : 1 γκολ

Γιώργος Ζαχαράκης : 1 γκολ

—————————————

Δημήτρης Λυμπέρης : 2 γκολ

Jackson : 1 γκολ

Κώστας Κωστόπουλος : 1 γκολ

( με επιφύλαξη η ενημέρωση…αν υπάρχει ένσταση θα διευθετηθεί με το φύλλο αγώνος.

Όποιος δεν έχει παραλάβει το δίπλωμα συμμετοχής του από τον αγώνα, μπορεί να στείλει μήνυμα inbox για να το πάρει…. υπάρχουν διαθέσιμα διπλώματα ( μετάλλια τέλος ?️-?-)

[the_ad id=”46371″]

 

Το κύπελλο του αγώνα θα παρευρίσκεται τις επόμενες ημέρες ( ίσως και από αύριο) στο καφέ funky sugar του Ηλία Παπανικολόπουλου και θα υπάρξει μεταφορά του και σε άλλες επιχειρήσεις- καταστήματα και άλλων παιδιών – παιχτών που έλαβαν μέρος στο ματς(η ενημέρωση έγινε από τον Σπύρο Τριανταφύλλου, για  τυχόν λάθη και παραλείψεις απευθυνθείτε σε αυτόν).

5x5-ekdilosi

Της Ιωάννας Δημουλά

 

[the_ad id=”46704″]