Η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Αιγιάλεια είναι λίγο περίπλοκη, ενώ μέσα στο Αίγιο και σε κατοικημένες περιοχές  της Δυτικής Αιγιάλειας, ο δήμος προσπαθεί να μαζέψει ότι μπορεί και όσα επιτρέπετε να πάρει και να τα στείλει σε άλλους ΧΥΤΑ.

Από την μια βλέπουμε άδειους κάδους και από την άλλη σε μεριές που δεν είναι πολυσύχναστες και όχι πολύ κατοικημένες βλέπουμε τα βουνά τον σκουπιδιών που έχουν δημιουργηθεί αλλά και την εστία μολύνσεις που υπάρχει.

Σε μια μεριά στην Ροδοδάφνη πριν μερικές μέρες είχαμε και μια μικρή εστία φωτιά από σκουπίδια οπού πρέπει να ήταν εκεί πάνω από ένα τόνο απορριμμάτων .

[the_ad id=”46371″]

 

Κάποιοι ασβεστώνουν τα σπίτια του, άλλοι ασβεστώνουν τα σκουπίδια και φυσικά πολλά από αυτά παραμένουν όπως είναι πετάμενα και παρατημένα.

Η κάμερα του aigialeiapress.gr έκανε μια βόλτα στην Δυτική Αιγιάλεια και συγκεκριμένα στους δρόμους και στενά σε Ροδοδάφνη Σελιανίτικα και Λόγγο.

Να τονίσουμε ότι το ρεπορτάζ δεν τελειώνει μόνο εκεί, θα υπάρχουν και αλλά βίντεο από άλλους πρώην δήμους για να δείξουμε την κατάσταση που επικρατή σε όλη την Αιγιάλεια

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα κατέγραψε η κάμερα

 

Αίγιο: τα σκουπίδια “πνίγουν” τους κατοίκους

 

Το λιγότερο λυπηρή η εικόνα στα περίχωρα του Αιγίου

 

[the_ad id=”46704″]