Εκλογές πανελληνίου ιατρικού συλλόγου

0

Μετά την εκλογική διαδικασία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) που διενεργήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, μέλος του εκλέγεται σε όργανο του ΠΙΣ.

Συγκεκριμένα η οφθαλμίατρος Πολίτου-Μαλεβίτη Νίκη, πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου (ΙΣΑ) και νυν Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου (ΠΣ) του ΙΣΑ, εξελέγη τακτικό μέλος του ΠΣ του (ΠΙΣ) με την παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Ιατρών-Ενότητα-Συνεργασία (ΔΗ.Κ.Ι.-ΕΝΟ.ΣΥ.)».

Η διαρκής ενασχόληση της εξαίρετης, αγαπητής και χαίρουσας ιδιαίτερης εκτίμησης σε όλη την κοινωνία της Αιγιάλειας συναδέλφου, με τις συλλογικές διαδικασίες του ΙΣΑ, εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από τους εκλέκτορες του ΠΙΣ και την ανέδειξαν στην τιμητική μεν αλλά και σημαντικής ευθύνης θέση του τακτικού μέλους του ΠΣ του ΠΙΣ.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά της.

Στην ίδια εκλογική διαδικασία συμμετείχε και ο πρώην Πρόεδρος του ΙΣΑ Σωτήρης Κοίλιας, ως υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του ΠΙΣ με την παράταξη «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή». Η συγκεκριμένη παράταξη θα εκπροσωπηθεί στο νέο ΔΣ του ΠΙΣ με ένα μέλος της, τον Παναγιώτη Παπανικολάου, νευροχειρουργό, Διευθυντή στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά.

Για τον Ι.Σ. Αιγίου

 

[the_ad id=”57928″]