Κάποιους ανθρώπους όσο και αν θες, ως δημοσιογράφος, να τους δεις αμερόληπτα, δεν μπορείς.

Όταν για χρόνια βλέπεις την πορεία της ζωή τους, τα όνειρα τους, από μακριά αλλά όλως τυχαίως και τόσο κοντά, όταν σαν παιδάκι θαυμάζεις κάποιο άλλο παιδάκι, όταν ως φοιτήτρια βλέπεις καθημερινά το ίδιο πρόσωπο, ακριβώς  στις 7.10 το πρωί, για χρόνια ολόκληρα  (στο λεωφορείο προς το πανεπιστήμιο) ακόμα και αν δεν έχεις προσωπική επαφή, αντιλαμβάνεσαι όμως, τη γλυκύτητα, την αθωότητα, την ανιδιοτέλεια,  που στην πορεία της ζωής ωριμάζει και  συνοδεύεται από την επαγγελματική και προσωπική ολοκλήρωση και επιτυχία!

Αυτός ο μικρός πρόλογος για τη θεοδώρα Μπίτα γιατρό- Νεφρολόγο, Διδάκτορ του Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθύντρια- επιστημονικά υπεύθυνη της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης (φιλοξένια).[the_ad id=”46274″]

Όπως είπε στο aigialeiapress οι λόγοι που την  οδήγησαν να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές,  είναι    η αγωνία για τον τόπο μας!

Στόχος και όραμα της  να  αλλάξει η Αιγιάλεια σε ένα Ευρωπαϊκό, σύγχρονο προορισμό που θα σέβεται τον πολίτη και θα ελκύει τον φιλοξενούμενο!

Το ίδιο όραμα βρήκε  στο πρόσωπο της Υποψήφιας Δημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη, που της ενέπνευσε εμπιστοσύνη γι’ αυτό και τάσσεται στο πλευρό της!!

Ας δούμε τη συνέντευξη για να γνωρίσουμε καλύτερα  τη Θεοδώρα Μπίτα  βλέποντας μέσα από τα  μάτια της,  την Αιγιάλεια του αύριο!!

 

[the_ad id=”46704″]